DAF ve TIRSAN araç teslimatları

DAF ve TIRSAN araç teslimatları

TIRSAN Samandıra tesislerinde 9 Temmuz 2009 Perşembe günü düzenlenen törende Yalçınlar ve NBG Yalçın Trans firmaları toplamda 7 adet DAF CF 85.410 Euro-5...

TIRSAN Samandıra tesislerinde 9 Temmuz 2009 Perşembe günü düzenlenen törende Yalçınlar ve NBG Yalçın Trans firmaları toplamda 7 adet DAF CF 85.410 Euro-5 MX Motorlu Yüksek Kabin Medium-Deck çekici ve 7 adet TIRSAN MegaMaximaL Semi-treyler araçlarını teslim aldı. Teslimat törenine Yalçınlar Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Yalçın, NBG Yalçın Trans Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Yalçın ve DAF-TIRSAN Satış Şefi Burak Palamutlu katıldı.

Yalçınlar Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yalçın “2000 yılında şirketimiz kurulduğundan beri DAF ve TIRSAN marka araçlar kullanmaktayız. Ürünlerin gerek kaliteleri gerekse düşük yakıt ve bakım maliyetlerine olan güvenimiz bize yatırım yaparken karar vermekte çok kolaylık sağladı” açıklamasını yaptı. NBG Yalçın Trans Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Yalçın ise “DAF marka çekicilerin kullanım ömrü çok uzun. Ayrıca TIRSAN’ın satış öncesi ve satış sonrası tutumu çok önemli” sözleriyle açıkladı tercihinin nedenini...

Yalçınlar ve NBG Yalçın Trans olarak kaliteden ödün vermediklerini ve her zaman müşteri memnuniyetine önem verdiklerini belirten Ahmet Yalçın ve Nurettin Yalçın, TIRSAN’ın kendileri için her zaman önemli bir çözüm ortağı olduğunu da dile getirdiler. Her iki firma, yeni geliştirilen ve aynı segment semi-treylerlere oranla 2 ton daha hafif olan TIRSAN MegaMaximaL tercihlerini ise, “müşteri memnuniyetini bir seferde daha fazla mal taşıyarak artırmak istiyoruz” şeklinde açıkladılar.

Hopa’nın önde gelen şirketlerinden Yalçınlar ve NBG Yalçın Trans Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan ve Rusya’ya başta inşaat malzemeleri, olmak üzere birçok farklı ihracat ürünü taşıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.