DAF Trucks’tan Öztürkler Petrol'e 20 Yeni Nesil XG 480 teslimatı

DAF Trucks’tan Öztürkler Petrol'e 20 Yeni Nesil XG 480 teslimatı

DAF Trucks Türkiye, Öztürkler Petrol San. ve Tic AŞ’ye 20 adet Yeni Nesil DAF XG 480 teslim etti. Bu teslimatın iki endüstri lideri arasındaki ortaklıkta yeni bir dönemin başlangıcı olduğu belirtildi.

Akaryakıt ve lojistik sektörünün saygın oyuncusu Öztürkler Petrol San. ve Tic AŞ, filosunu güçlü ve verimli Yeni Nesil DAF XG 480 kamyonlarıyla güçlendirmeye karar verdi. Bu karar, sürücü konforuna, optimum güvenlik özelliklerine ve mükemmel genel performansa odaklanılarak alındı. DAF Trucks, Türkiye yollarındaki en verimli kamyonlar olarak ünleniyor ve bu da onları Öztürkler Petrol için ideal bir seçim haline getiriyor.

Alınan bu kararda önemli bir faktör de Bursa Ağır Vasıta tarafından sağlanan ünlü hizmet tesisiydi. Güvenilir DAF araçları ve Bursa Ağır Vasıta'nın sunduğu üstün servis ağının birleşimi bu seçimi kolay hale getirdi. Öztürkler Petrol, sadece kamyonların kalitesine değil, aynı zamanda operasyonlarının sorunsuz çalışmasını sağlamak için sürekli destek ve bakıma da değer veriyor.

Bu 20 adet Yeni Nesil DAF, Öztürkler Petrol'ün filo kapasitesini artırarak Türkiye'nin dört bir yanına verimli ve güvenli bir şekilde mal ve hizmet ulaştırma misyonuna katkıda bulunacak.

daf-trucks-ozgurler-petrol-1.jpgdaf-trucks-ozgurler-petrol-3.jpgdaf-trucks-ozgurler-petrol-2.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.