DAF teslimatları "Koronavirüs" dinlemiyor

DAF teslimatları "Koronavirüs" dinlemiyor

DAF Trucks Turkey Genel Müdürü Gregor van der Mark ve Mertsan Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Karahasan Bölge Yöneticisi Alper Ata ile birlikte Makaroğlu Logistics’ e araç teslimatı gerçekleştirdi.

Uzun yıllardır enerji sektöründe Petrol Ofisi / Opet / BP / Türkiye Petrolleri ile birlikte endüstriyel madeni yağ ve kimya sektöründe Lukoil ve Polisan ile faaliyetlerini sürdüren Mertsan Petrolleri A.Ş. 2020 yılı başında,  bünyesine Ağır Vasıta sektöründe Avrupa’nın lider markalarından biri olan DAF Türkiye’nin ana bayiliğini almıştır Mertsan kuruluşundan bu güne uluslararası lider firmalar eşliğinde hızla büyüyerek günümüz kurumsal yapısına ulaşmıştır. Mertsan’ dan Tayfun Karahasan çok kısa bir sürede Türkiye’nin belli noktalarında servis ağının da faaliyete geçeceğini belirtmiştir.

Ayrıca teslimat töreninde firma sahibi Birkan Makaroğlu, “Firmamız Makaroğlu Logistics olarak uluslararası taşıma alanında faaliyet göstermek üzere 2007 yılında Artvin / Hopa’ da kurulmuştur. Uluslararası gelişmeleri gözlemlemek, müşteri beklentilerini tanımlamak ve değişimlere uygun ataklar yapabilmek için 2008 yılında İstanbul ve Bakü ofislerini oluşturmuştur. Karayolu taşımacılık hizmeti verdiğimiz Azerbaycan Gürcistan Rusya Kazakistan Özbekistan Ülkelerine komple ve parsiyel olarak taşımacılık hizmeti vermektedir.

Taşımasını yaptığımız ürünleri istenilen yer ve zamanda kaliteli bir şekilde teslim edilebilmesi ve hizmeti en düşük maliyetle yerine getirebilmesi, büyük oranda araç filosunu uygun ağır ticari araçlar ile oluşturmasına bağlıdır. Bu bağlamda filomuzda bulunan DAF markalı araçların bakım ve yakıt maliyetleri diğer markalı araçlarımıza oranla düşük olması filomuzun DAF markalı araçlar ile yenileme kararı almamızdaki en büyük etkendir” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum