DAF Glokal’den Metroport’a  XF 480 MD Çekici Teslimatı

DAF Glokal’den Metroport’a XF 480 MD Çekici Teslimatı

DAF çekici ve kamyon modellerinin satış ve servis hizmetlerini İstanbul’daki 3 tesisinde sürdüren Glokal, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Balkan ülkelerine lojistik hizmeti veren Metroport Uluslararası Taşımacılık şirketine bir adet XF 480 MD çekici sattı

CF ve XF modelleriyle “Yılın Uluslararası Kamyonu” ödülünün sahibi olan DAF, filoların öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor. Son olarak, 2003’ten beri Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Balkan ülkelerine lojistik hizmeti veren Metroport Uluslararası Taşımacılık şirketi DAF XF 480 MD model çekiciyi tercih etti.  DAF marka çekici ve kamyon modellerinin satış ve servis hizmetlerini İstanbul’da yer alan üç tesisinde sürdüren Glokal tarafından satışı gerçekleştirilen bir adet DAF XF 480 MD, düzenlenen törenle Metroport Uluslararası Taşımacılık şirketine teslim edildi. Teslimat töreninde Metroport Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Saynaz ve DAF Glokal Bölge Satış Yöneticisi Yasin Tiryaki hazır bulundu.

Yüzde 7’ye kadar daha az yakıt tüketimi

DAF, güçlü ve şık görünümü ile rakiplerinden ayrışan yeni XF'i geliştirirken geniş alan, kullanışlılık ve konfor açısından tanınan ve imrenilen kabin konseptini temel aldı. DAF XF’de motor teknolojisindeki ilerlemeler, yeni tahrik hatları ve aerodinamik optimizasyonlar sayesinde yüzde 7'ye kadar daha düşük yakıt tüketimi elde ediliyor. XF modellerinde ayrıca daha yüksek taşıma kapasitesi için daha düşük ağırlık, en yüksek sürücü konforu ve en çekici görünüm için güncellenmiş iç ve dış tasarım gibi özellikler de bulunuyor. Doğan Holding’in iştiraki olarak faaliyet gösteren Glokal, İstanbul Anadolu yakası Tuzla-Orhanlı mevkiinde yaklaşık 1.800 m2 alanda satış ve servis hizmeti, Koşuyolu’nda satış ve İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres lokasyonunda da DAF marka çekici ve kamyon modelleri için satış, servis ve yedek parça hizmeti sürdürüyor.         

daf-glokal---metroport-teslim.jpg 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.