D-Marin Göcek 2012'nin en iyi marina işletmesi seçildi

D-Marin Göcek 2012'nin en iyi marina işletmesi seçildi

Skal International İstanbul tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen ve 'Turizm Oscarları' olarak bilinen Skalite Ödülleri'nin Marina İşletmeciliği kategorisindeki...

Skal International İstanbul tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen ve 'Turizm Oscarları' olarak bilinen Skalite Ödülleri'nin Marina İşletmeciliği kategorisindeki sahibi D-Marin Göcek oldu.

Küresel turizmi yaymak amacıyla yola çıkan, uluslararası Sivil Toplum Kuruluşu SKAL'ın bünyesinde yer alan Skal International İstanbul'un Skalite 'Turizmde Kalite' ödülleri 15. kez sahiplerini buldu. İlki 1998 yılında düzenlenen ve geleneksel hale gelen Skalite Ödülleri'ne Marina İşletmeciliği dalında D-Marin Göcek layık görülürken, D-Marin Turgutreis de Turgutreis Klasik Müzik Festivali ile Türkiye Skal Bölge Kulüpleri kategorisinde Bölge Özel Ödülü almaya hak kazandı.

Turizm Oscarları olarak bilinen Skalite Ödülleri'nde 2004, 2007, 2008, 2009 ve 2010 yıllarında marina işletmeciliği ödüllerini kucaklayan D-Marin Turgutreis'in ardından bu yıl aynı kategorideki ödül yine D-Marin Marinalar Grubu'na bağlı D-Marin Göcek'in oldu. D-Marin Göcek'in bu yıl layık görüldüğü bir diğer ödül ise Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği tarafından 3'üncüsü düzenlenen, Türkiye turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla verilen 'Quality Management- Kalite Yönetimi' ödülü oldu.

D-Marin Marinalar Grubu'na 2010 yılında katılan D-Marin Göcek; denizde 378, karada 150 tekne kapasitesine sahiptir. Dalaman Uluslararası Havalimanı'na sadece 22 km mesafede bulunan D-Marin Göcek, Göcek beldesi merkezinde, 250 metre uzunluğundaki, mavi bayraklı tek özel plaja sahip bulunuyor. D-Marin Göcek, D-Marin Marinalar Grubu'ndaki diğer tüm marinalar gibi hizmetlerini geliştirmeye devam ederken, süper yat Bağlama tesisleri konusundaki faaliyetlerine de çok yakında yenilerini eklemeye hazırlanıyor.

Aldığı uluslararası ödüllerle hizmet farkını ortaya koyan D-Marin Marinalar Gubu, uluslararası premium bir marka zinciri olarak hizmet alanını geliştirmek ve zenginleştirmek üzere hazırlık ve çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.