CYE Petrol, Fortune 500'de sıçradı

CYE Petrol, Fortune 500'de sıçradı

Sektörde 30. yılını kutlayan CYE Petrol, Fortune 500 Türkiye 2018 sıralamasında Türkiye’nin 322. büyük şirketi olarak listelendi. Firma, geçen yıla göre 88 şirketi geride bıraktı.

Fortune 500 2017 sıralamasına göre 88 şirket yükselen CYE Petrol, 'Satışlarını en çok arttıran' şirketler kategorisinde Türkiye'nin ilk 50 şirketi arasında 33. oldu. CYE Petrol aynı zamanda Fortune 500 tarafından belirlenen; Türkiye’nin en verimli 50 şirketi sıralamasında 21. olurken, Türkiyenin 24. büyük petrol şirketi olarak listelendi.

2013 - 2017 arası her yıl satışlarını ortalama yüzde 25 arttıran CYE Petrol, son 4 yılda yüzde 280 büyüme gerçekleştiren tek bunker (gemi yakıt ikmal) şirketi olarak kayıtlara geçti.

deniz-eraydin-001.jpgCYE Petrol'ün CEO'su Ali Deniz Eraydın, "CYE Petrol, 2017 yılında Singapur Limanı'nda zorunlu hale getirilen Coriolis Mass Flow Meter (CMFM) kullanımına, yasal zorunluluk olmamasına rağmen 2014'te kullanmaya başladı. Bu yenilik sadece CYE Petrol'e değil, başta İstanbul olmak üzere Türk limanlarına da olumlu bir imaj kazandırdı. Ürün ve ikmal kalitesi rekabetin odağına çekildi." ifadelerini kullandı.

2015 yılından itibaren yatırımlara ve gelişmeye karşı çıkarak uyumsuzluk gösteren çalışanlarla yollarını ayırdıklarını belirten Eraydın şöyle devam etti, "Daha eğitimli ve becerikli bir personel yapısına kavuştuk. Bu gelişme verimli çalışma konusunda şirketimizde sıçramaya sebep oldu. Mevcut filomuzu küçülürken, daha az bunker barcı ile daha yüksek tonaj yapar hale geldik."

Denizcilik camiası tarafından takdir gördü

Ali Deniz Eraydın, Poliport'un yatırımları ile CYE Petrol depolama kapasitesini artırdığı ve Türkiye’nin en modern barç yükleme ve ürün takip alt yapısını kullandığını söyleyerek; "Poliport'un yatırımları ve personel altyapısı ikmal performansımıza ve müşteri memnuniyetimize çok olumlu yansıdı. Poliport tesislerinde, CYE Petrol'ün bunker barç yüklemeleri, terminalin ve barçların 'Coriolis mass flow meter' donanımları kullanılarak İntertek gözetiminde yapıldı." dedi.

Eraydın, personel, bunker barçları, terminal ve ikmal teknolojilerine yapılan yatırımların karşılığını 2017'de almaya başladıklarını dile getirdi. Ayrıca ürün ve ikmal kalitelerini yukarıya çekmek için yapılan çalışmaların, uluslararası denizcilik camiası tarafından da takdir gördüğünü sözlerine ekledi.

cye-petrol,-turkiye’nin-322.-buyuk-sirketi-olarak-listelendi_1.jpgcye-petrol,-turkiye’nin-322.-buyuk-sirketi-olarak-listelendi_2.jpgcye-petrol,-turkiye’nin-322.-buyuk-sirketi-olarak-listelendi_3.jpgcye-petrol,-turkiye’nin-322.-buyuk-sirketi-olarak-listelendi_4.jpgcye-petrol,-turkiye’nin-322.-buyuk-sirketi-olarak-listelendi_5.jpg

DENİZ HABER AJANSI

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.