Crown PTH50 manuel transpaletlerde avantajlı kampanya

Crown PTH50 manuel transpaletlerde avantajlı kampanya

Temsa İş Makinaları, sağlam ve uzun ömürlü transpalet arayışı içinde olan işletmeler için Crown PTH50 manuel transpaletlere yönelik bir kampanya başlattı.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü depo çözümleri uzmanı Crown, yükleme uygulamalarında sağlam transpalet ihtiyacı olan işletmeler için PTH50 manuel transpaletlere yönelik avantajlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Crown PTH50 manuel transpaletler 3 yıl garanti sunuyor. 350 Euro kampanya fiyatıyla satışa sunulan manuel transpaletler, anlaşmalı kredi kartlarına %0 faiz ve 12 ay taksit imkanı ile üstelik sadece %1 KDV oranı ile alınabiliyor.

Uzun yıllar sorunsuz çalışan ve 2300 kg yükleme kapasitesine sahip olan Crown PTH50 manuel transpaletler, yüksek dayanımlı çelik şasesi ve en dar alanlarda dahi manevra kolaylığı sağlayan kumanda kolu ile tüm yükleme alanları için ideal çözümler sunuyor. 75 mm’ye inen çatal yüksekliği ile palete girişi kolaylaştıran ve paletin alt kısmından giriş için ideal olan Crown PTH50, rulmanları ve rampsları kombine edilen sistemi ile palet giriş-çıkışına da yardımcı oluyor. C kanal tasarlanmış çelik çatalları ise uzun dönem performans için maksimum dayanıklılık sunuyor. PTH50, çift yük tekerlekleri ile pürüzlü yüzeylerde rahatlıkla ve güvenle kullanılabiliyor.

crown_pth50_kampanya2_.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.