Crown, IFOY 2020’de yılın en iyi forklift ekipmanı seçildi

Crown, IFOY 2020’de yılın en iyi forklift ekipmanı seçildi

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü depo çözümleri markası Crown, ESR 1000 serisi reach truckları ile lojistik dünyasının prestijli ödülü IFOY 2020’de yılın en iyi forklift ekipmanı unvanını aldı.

Depolamanın çözüm deposu Crown’un inovasyon ve tasarım üstünlüğü “IFOY 2020 Uluslararası İntralojistik ve Yılın Forklifti Ödülü”yle tescillendi. Crown, ödülü, operasyonel verimliliğe, operatör güvenliğine ve ergonomiye verdiği önemle farklılaşan ESR 1000 serisi reach truck ile aldı.

Lojistik dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan IFOY’a aday gösterilen makineler ve sistemler, bir hafta boyunca, önde gelen basın mensuplarından oluşan bir jüri tarafından zorlayıcı koşullarda detaylı bir teste tabi tutuluyor. İnovatif değerlerin de göz önüne alındığı bu test sonucunda 2020 yılının en iyi forklift ekipmanı unvanının sahibi üstün özellikleriyle zorlu birçok rakibin arasından sıyrılarak Crown ESR 1000 oldu. ESR 1000 serisinde ayrıca Crown’un etkin filo yönetim sistemi Gena ve akıllı teknolojisi Xpress Lower™ da bulunuyor.

Crown ile etkin çözümler

Birçok farklı tasarım ödülü de bulunan Crown, hem operatörlerin konforunu hem de operasyonel verimliliği artıran çözümleriyle lojistik dünyasında öne çıkıyor. Fonksiyondan ve estetikten taviz vermeyen dizaynı ile olduğu kadar dayanıklılığıyla da tanınan Crown marka makineler, özellikle bakım ve onarım masraflarını azalttığı, uzun yıllar sorunsuz çalıştığı ve verimliliği arttırdığı için tercih ediliyor. Bir depoda duyulabilecek her ihtiyaca yönelik bir çözüm sunan ve denge ağırlıklı forklift, reach truck, dar alan sipariş toplayıcı, istifleyici, transpalet, çekme makineleri gibi makineleri bulunan Crown, etkin filo yönetimi konusunda da akıllı teknolojileri, elektronik kontrol çözümleri ve operasyonel sistemleriyle fark yaratıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.