Courier pazara tepeden girdi

Courier pazara tepeden girdi

Ford Otosan mühendisliği ile geliştirilen ve global pazarlar için sadece Türkiye’de Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nda üretilen Courier ailesi, pazara...

Courier pazara tepeden girdiFord Otosan mühendisliği ile geliştirilen ve global pazarlar için sadece Türkiye’de Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nda üretilen Courier ailesi, pazara sunulmasının hemen ardından ticari araç pazarının lideri oldu.

Haziran ayındaki bin 648 adetlik satış rakamı ile Courier, hafif ve orta ticari pazarın en çok tercih edilen aracı oldu. Modellerin ihracatı ise 4 bin 853’e ulaştı. Transit Courier ve Tourneo Courier modelleri, Mayıs 2014’te pazara sunulmuştu. Tourneo Courier modeli Kombi, Transit Courier modeli ise Van ve Kombi Van olmak üzere farklı gövde tiplerine sahip. 1,5 litre 75 PS gücünde ve 1,6 litre 95 PS gücünde iki farklı dizel motorla sunulan Courier ailesi; Trend, Deluxe, Titanium ve Titanium Plus olmak üzere 4 değişik donanım seviyesine sahip. 100 km’de ortalama 3,7 lt yakıt tüketen modeller, 2,6 metreküplük yükleme kapasitesi sunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.