Çoskunlar ilk Aveneu bayisi oldu

Çoskunlar ilk Aveneu bayisi oldu

Müşterilerine; kalite, konfor, düşük işletim maliyetleri sunan Temsa, satış ağını Coşkunlar Otomotiv’in katılımıyla genişletmeyi sürdürdü. Temsa...

Müşterilerine; kalite, konfor, düşük işletim maliyetleri sunan Temsa, satış ağını Coşkunlar Otomotiv’in katılımıyla genişletmeyi sürdürdü. Temsa ailesinin en yeni üyesi Coşkunlar Otomotiv, Temsa yeni nesil toplu taşıma araçlarının yetkili satıcısı oldu. Temsa avantajlarını Özel Halk Otobüsü sektörüne, Coşkunlar Otomotiv ile sunacak. Coşkunlar Otomotiv’in Temsa bünyesine katıldığı törene, Temsa Global Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Gürleyik, Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ve firmaların yetkilileri hazır bulundu.

Temsa adına törende konuşan İsmail Gürleyik, “ Coşkunlar Otomotiv gibi sektörün önemli firmalarında birinin daha Temsa Ailesine katılması bizim için mutluluk verici. Coşkunlar Otomotiv ‘in sektör deneyimlerini Temsa bünyesinde artırarak sürdüreceğinden eminiz” dedi. Gürleyik konuşmasını “Halka hizmet, Türkiye’ye hizmet” sözleriyle sonlandırdı. Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ise törende yaptığı konuşmada, Aveneu’nun, Temsa’nın yıllara dayanan tecrübesinin bir ürünü olduğunu söyledi.

Aynı törende yapılan işbirliğinin önemini vurgu yapan Coşkunlar Otomotiv Genel Müdürü Kani Coşkun  “ Coşkun Otomotiv olarak birçok sektörde yaşadığımız başarının ve deyimin ardından 1993 yılından bu yana sürdürdüğümüz otomotiv sektörü maceramızın Temsa yetkili satıcılığın ardından daha heyecan verici, daha gelişime açık ve daha büyük olacağının bilincindeyiz” şeklinde konuştu.

Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl törende yaptığı konuşmada, Aveneu’nun, Temsa’nın yıllara dayanan tecrübesinin bir ürünü olduğunu söyledi.

Temsa Global Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Gürleyik, Coşkunlar Otomotiv’in Temsa ailesine katılmasından dolayı duyduğu mutluluğu belirtti.

Coşkunlar Otomotiv Genel Müdürü Kani Coşkun, Temsa Aveneu’nun kalitesine güvendiğini belirterek “İnanmadığım ürünü satmam” dedi.

Hacı Yusuf ÖZER - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.