Coşkun Soyer'in ikinci kitabı E-Ticaret ve Ötesi

Coşkun Soyer'in ikinci kitabı E-Ticaret ve Ötesi

E-ticaret konusunda bilmek istediğiniz her şeyi bu kitapta bulacaksınız. Lojiport yazarlarından Coşkun Soyer’in ikinci kitabı Sage Yayıncılık’tan çıktı. 21. yüzyılda e ticaretin ötesini görmek isteyenleri E-ticaret ve Ötesi’ni okumalarını öneriyoruz.

Kitabın yazarı Coşkun Soyer, bakın kitabın önsözünde ne diyor:

Merhaba, Öncelikle e ticaret yaşlı dünyamız için oldukça yeni sayılır. Benim ilk hatırladığım, 1990’lı yılların sonunda Amazon’dan kitap ve film siparişlerimdir. Ülkemizde de yeni yeni başlıyordu. Özellikle sistemler çok yeni ve başlangıç aşamasında olduğu için yavaş ve her türlü dolandırıcılığa açıktı. Kredi kartınızdan ücretin çekilmesi öyle anlık bir işlem değil en az 24 saat isteyen bir süreçti. Çok hızlı teknolojik gelişmelerle bugünlere geldik.

 Bakalım bu günlerinde devamında bizi nasıl gelişmeler bekliyor.

 Kısacası ETicaret ve Ötesi adlı bu rehber kitap, siz sayın okurlara bu bütünü aktarıyor. E ticaret ile iş olarak tanışmam ve ilk e ticaret projesinde yer alışım, 2000’li yılların hemen başında oldu. O günden bugüne köprünün altından çok sular aktı, birçok proje ve çalışmada yer aldım. E ticaretin de günlük ticari hayat içerisinde sıradanlaştığını görüyorum. Ruhsuz içerik sayfaları, müşteri ilişkilerinde özensizlik, lojistik ve iade zincirinde operasyon yanlışları vb. Bu kitabı, bu ve bunun gibi konularda kendini yenilemek ve ilerlemek isteyen işletmeler ile beraber artık neredeyse ortasına yaklaştığımız 21. yüzyılda e ticaretin ötesini görmek isteyenler için hazırladım.

 Keyifli okumalar… Saygılarımla, Coşkun Soyer

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.