Conmar 'eğitim günleri'ne devam

Conmar 'eğitim günleri'ne devam

Lojistik sektörünün referans noktası olma hedefi ile faaliyet gösteren Conmar Lojistik, stratejik partner olarak gördüğü müşterilerine yönelik organize...

Lojistik sektörünün referans noktası olma hedefi ile faaliyet gösteren Conmar Lojistik, stratejik partner olarak gördüğü müşterilerine yönelik organize ettiği eğitimleri sürdürüyor.

 

Kavacık?taki merkez binasında yer alan eğitim salonunda gerçekleştirilen seminerin konusunun ?Uluslararası Ticarette Kullanılan Belgeler? olduğu ve eğitimin, Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda akademisyen kimliği ile sektörde tanınan Dr.Hakan Çınar tarafından sunulduğu belirtildi. Söz konusu eğitime; Conmar?ın müşterileri arasında yer alan Evyap, Sunjüt, Benetton, Beybi Eldivenleri, Conteks A.Ş., lojistik yöneticileri iştirak etti.  

 

Kendilerine birer katılım sertifikasının da takdim edildiği katılımcılarla gelecek ayın eğitim gün ve konusu da paylaşıldı. Eğitime katılanlar, ilk kez bir lojistik servis sağlayıcılarının, yalnızca kendileri için gerçekleştirdiği bu organizasyondan memnun olarak ayrıldıkları gözlendi.


LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.