ColdCube, ilaç taşımacılığında ezber bozuyor

ColdCube, ilaç taşımacılığında ezber bozuyor

Thermo King, soğutma çözümlerinde yarattığı yenilikçi yaklaşımlar ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılarken, soğuk zincir taşımacılığının kalitesini de yükseltiyor.

Türkiye treyler soğutucuları pazarında yüzde 60’lık pay ile lider konumda bulunan Thermo King, soğuk zincir taşımacılığındaki son trendler, enerji verimliliği ve sürdürülebilir başarı için gerekli çözümler ile müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verirken rekabet edebilirlik koşullarını da güçlendirmeyi amaçlıyor. Güvenlik, kapasite ve verimden ödün vermeyen Thermo King, nakliye amaçlı soğutma işlemlerinin küresel ısınma potansiyelini düşüren, sera gazı ayak izini azaltan ve doğaya en az zararı veren ünitelere yatırım yapıyor.

Thermo King, geçtiğimiz yıl ürün yelpazesine dahil ettiği ColdCube ile ilaç taşımacılığı yapan müşterilerine vereceği GDP’ye (2013 Mart itibari ile geçerli Avrupa Birliği standartlarında insan sağlığı için kullanılan medikal ürünlerin dağıtım uygulamaları) uygun ürünleriyle ile pazar payını yükseltmeyi hedefliyor. Türkiye’de soğuk zincir taşımacılığı denildiğinde akla gelen ilk marka olan Thermo King, tecrübesi ve güçlü ürünleri ile sağlık sektörüne de çözüm üretiyor.

COLDCUBE, ARACA BAĞIMLI KALMIYOR
Kompakt bir yapıya sahip olan ColdCube, ilaç taşımacılığı için stabil ve güvenli ısı kontrolü sağlayan bir soğutucu ünite. ColdCube, özellikle aşı, kan torbası, kan tüpü ve biyolojik numuneler gibi tıbbi biyolojik ürünlerin en zorlu ortam koşullarında bile güvenli bir şekilde taşınabilmesi için tasarlandı.

Dondurucu seçeneklerine sahip ColdCube, üç farklı boyut seçenekleriyle müşteri taleplerini karşılıyor. Güçlü soğutma (20 °C'den 0°C'ye  kadar) ve dondurucu (20 °C'den -21°C'ye kadar) seçenekleri, sıcaklığı sabit tutma özelliği, ürünün kapağını açmadan güncel sıcaklık ve durum gösteren dijital gösterge, akü boşalmasını önlemek için akü bağlantısı kesme özelliği ve CE, TUV ve ATP sertifikaları ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Farklı boyutlarda bulunabilen Thermo King ColdCube üniteleri farklı saha uygulamaları arasında kolayca taşınabilen güçlü seyyar soğutma ve dondurma çözümleri sağlıyor. Bir van araca veya kamyona hızlı bir şekilde yüklenebilen ve araç aküsü ile beslenen ColdCube, araçtan indirildiklerinde sonra da sürekli soğutma için standart bir elektrik prizine bağlanabiliyor.

HER SEKTÖRE AYRI ÇÖZÜM
Thermo King soğutucu ünitelerin yoğun olarak kullanıldığı her sektöre, özel bir çözüm üreterek destek olmak istiyor. Bu amaçla soğuk besin zincirinin yanı sıra ilaç dağıtımını da sürdürülebilir hale getirmek için üniteler üretiyor. İlaç üreticileri, dağıtıcıları ve lojistik sağlayıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek bir paket olan PharmaSolutions, sabit ısıda ve güvenli bir şekilde kontrol edilen bir ortamda ilaç taşıma sağlıyor.

SOĞUK ZİNCİRİ CEBİNİZDEN YÖNETİN
Thermo King, akıllı telefon veya tablet gibi mobil cihazlardan anında bilgiye ulaşmak isteyen müşterilerini desteklemek için yeni ve güncellenmiş akıllı telefon uygulamaları tasarladı. Akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirilebilen uygulama sayesinde kullanıcılar yakıt maliyetini düşüren, enerji verimi ve operasyonel verimi arttıran ve belirli sektörel ihtiyaçlarını karşılayan çözümlere daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabiliyor.

LOJİPORT 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.