CNR'den Autoshow açıklaması

CNR'den Autoshow açıklaması

 CNR Holding Fuarcılık Grup Başkanı Ali Bulut'un gönderdiği açıklama aynen şöyle:"Autoshow Fuarı 18 yıldır CNR tarafından düzenlenmektedir. Bir...

 

CNR Holding Fuarcılık Grup Başkanı Ali Bulut'un gönderdiği açıklama aynen şöyle:

"Autoshow Fuarı 18 yıldır CNR tarafından düzenlenmektedir. Bir salonda başlayan fuar geçen süreç içerisinde, üzerine yatırımlar yapılarak, dünyanın tanıdığı bir fuar haline gelmiştir. 2010 yılında 8 salonda düzenlenen Autoshow, 800 bin kişiyle ziyaretçi rekoru kırarak büyük bir başarıya ulaşmıştır.

Uluslar arası Otomotiv Sanayicileri Birliği’nin de (OICA) akredite ettiği ve tüm dünya otomotiv üreticilerine tavsiye ettiği Autoshow, bu aşamalara kolay gelmedi.

Uzun bir süreç ve birbirinden değişik kriterler sonucunda incelenen fuar, ziyaretçi sayısı ve kalitesi, yüksek hizmet standartları, lokasyon, havalimanına yakınlığı, ulaşım kolaylığı gibi bir çok avantajıyla, dünya otomotiv fuarları içerisinde en önemlileri arasına girmiş ve OICA tarafından akredite edilmiştir.

Autoshow İstanbul’un oluşmasında ve bugünkü konumuna gelmesinde CNR’ın katkısı büyüktür. Uzun yıllar süren çalışmalar sonucunda oluşan Autoshow, CNR’ın sektöre ve Türkiye’ye mal olmuş simge fuarlarından birisidir.

Her nerede ve isim altında düzenlenirse düzenlensin, bu alandaki alternatif arayışlar, sektöre zaman ve kaynak kaybından başka bir sonuç vermeyecektir. Bunun yanında sektörün uluslar arası anlamda elde ettiği kazanımların da riske sokulacağı bir gerçektir. Bu arayışların sektöre herhangi bir faydası olmadığı gibi başarılı olma ihtimali yoktur. Sektörü temsil eden kuruluşların da aynı düşünce ve sağduyuyla hareket edeceğini ümit ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Ali Bulut

CNR Holding Fuarcılık Grup Başkanı 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.