CMA CGM'den B. Afrika'ya direkt servis

CMA CGM'den B. Afrika'ya direkt servis

WAX II isimli bu yeni servis, CSAV ile ortaklık içinde işletilen ve 2.500 TEU, 3.100 TEU (5 CMA CGM gemileri, 5 CSAV gemisi) kadar 10 gemi kuracak. Bu yeni servis...

WAX II isimli bu yeni servis, CSAV ile ortaklık içinde işletilen ve 2.500 TEU, 3.100 TEU (5 CMA CGM gemileri, 5 CSAV gemisi) kadar 10 gemi kuracak. Bu yeni servis ile Hong Kong, Malezya, Nijerya, Togo, Gana, Fildişi Sahilleri, Kamerun, Çin’e hizmet verilecek.

Grup bu hizmet ile müşterilerine şu avantajları sunacak:

  • Özellikle Batı Afrika limanlarından, daha iyi kapsama alanı sağlanacak ve Douala Limanı’ndan Kamerun’a doğrudan çağrı imkânı sunulacak.

  • Lomé Cotonou’da gelişmiş aktarma kapasitesi

  • CMA CGM, Kelang hub Limanı’ndan Güney-Doğu Asya pazarına rahat erişim sağlayacak

  • Gelişmiş transit süreleri: Batı Afrika Sahili ve Kelang Apapa Limanı çağrısında iki liman arasında 22 gün transit zamanı sağlanacak.

‘ WAX II servisinin başlatılması, müşterilerimizin giderek artan talebini karşılamak için CMA CGM Grubu, Asya ve Batı Afrika arasında doğrudan hizmetleri sunmaya başladı’ diyen CMA CGM Başkan Yardımcısı Stéphane Courquin, servisin Ningbo, Şanghay,  Hong Kong, port Kelang, Lagos Apapa, Lome, Tema, Abidjan ve Douala arasında bir rotada hizmet vereceğini açıkladı.

Hacı Yusuf Özer - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.