Çin kabin içi yasaklarında esnetmeye gidiyor

Çin kabin içi yasaklarında esnetmeye gidiyor

Çin uçuşlarda uygulanan katı uygulamaları esnetmeye yönelik çalışmalar yürütüyor. Son olarak Çin uçuşlarda akıllı telefon kullanımı yasağını kaldırdı. Ayrıca bazı havayolları wi-fi hizmeti de sunmaya başladı.

Birçok büyük Çin havayolu şirketi, uçuş politikalarının esnetilmesi çalışmasına akıllı telefon kullanımını da ekledi. Alınan karar ile uçuş sırasında yolcuların akıllı telefon kullanma yasağı kaldırıldı. Çin uçaklarında yolcular, uçak moduna geçtikleri sürece, akıllı telefonlar ve tabletler de dahil olmak üzere taşınabilir elektronik cihazları kullanabilirler. Birçok Çin havayolunun ayrıca büyük pazara girmek için uçak içi Wi-Fi hizmetleri sunduğu da belirtildi.

Çin’in en büyük havayolları şirketlerinden olan China Southern Airlines, China Eastern Airlines, and Air China’nın her biri 2017’de 100 milyondan fazla yolcuya ev sahipliği yaptı. Şirket yöneticileri müşteri odaklı hizmetlerin artırılması ile daha fazla yolcu çekeceklerini belirtiyor.

China Southern Airlines, 15 Airbus A330-300 uçağı üzerinde yolculara Wi-Fi hizmeti sunmaya başladı bile. Ancak bu hizmet business sınıf için ücretsiz sunulurken, ekonomi sınıfının bu hizmeti alabilmek için 24 saat önceden başvuru yapması gerekiyor.

Techinside.com 

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.