Chevrolet en yeni modellerini İstanbul’da tanıtıyor

Chevrolet en yeni modellerini İstanbul’da tanıtıyor

2011 yılının başından bu yana geçen 18 aylık sürede 10 yeni modelini de piyasaya süren Chevrolet, 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre...

2011 yılının başından bu yana geçen 18 aylık sürede 10 yeni modelini de piyasaya süren Chevrolet, 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü’nde düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı, İstanbul Autoshow 2012’de birçok yeniliği bir arada sunuyor.

Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası olma yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Chevrolet, önümüzdeki yıl Türkiye’de pazara sunacağı küçük SUV modeli Trax’ın Türkiye lansmanını İstanbul Autoshow 2012’de gerçekleştiriyor. Kasım ayında pazara sunulacak Yeni Cruze SW ve yenilenen Cruze ailesinin HB ve Sedan versiyonları, yenilenen tasarımı ile 2013 yılının başında pazara sunulacak yeni Spark, pazarda yakaladığı başarılarıyla adından bahsettiren Aveo, Yılın Otomobili Volt, ikonik tasarımlı yılın tasarım ödülüne sahip Camaro ve yeni interaktif bilgi eğlence sistemi MyLink® ile Chevrolet, yeniliklerini ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Chevrolet’nin yeni SUV’u Trax, Autoshow ile Türkiye’ye adım atıyor

Chevrolet, 77 sene önce satışa sunduğu Suburban Carryall ile başlayan SUV geleneğindeki iddiasını Yeni Chevrolet Trax ile artırıyor. Hızla büyüyen küçük SUV segmentindeki Yeni Chevrolet modeli olacak olan Trax, başarısını kanıtlamış Captiva ile birlikte Chevrolet’nin sunduğu şık SUV araçlar arasındaki yerini alıyor.

Yeni Chevrolet Trax, beş kişinin konforlu bir şekilde oturabileceği bir iç alana sahip. Hem aile, hem de bireysel yaşam tarzına uygun sürüş dinamikleri sunan Trax, SUV özelliklerini de içinde barındırıyor.

Toplam sekiz oturma kombinasyonunun tercih edilebildiği Yeni Chevrolet Trax’da, 60/40 oranında katlanabilen arka koltukların yanı sıra, tam katlanabilir bir ön yolcu koltuğuna da sahip olması, Trax’ın segmentindeki araçlara kıyasla daha esnek ve pratik olmasını sağlıyor.

Yılın en iyi otomobili Volt ilk kez Autoshow’da

Kendi elektriğini üreterek 500 km. menzile ulaşabilen ilk elektrikli otomobili ve Yılın En İyi Otomobili - 2012 Ödülü’nün sahibi Chevrolet Volt Autoshow’daki yerini alıyor. AUTOBEST organizasyonu tarafından 2011 yılı “ECOBEST - Yılın ve Dünyanın En Çevreci Otomobili” de seçilen Chevrolet Volt saatlik şarj ile 80 km’ye kadar sıfır emisyon ile yolculuk olanağı sağlıyor. Menzil uzatıcısı ile 500 km’ye kadar ekstra sürüş imkanı sağlayan Volt’un 1.4 litrelik motora sahip ses yalıtımlı jeneratörü bataryayı tekrar şarj ederek konforlu bir sürüş zevki yaşatıyor.

Chevrolet markasının ikonik spor otomobili ve "Dünya'da Yılın Otomobil Tasarımı" ödülüne sahip efsane Chevrolet Camaro modeli de Autoshow’da sergiliniyor. 569 Nm tork üreten 432 beygir gücündeki 6.2 litre V8 motoru, yeni Camaro’nun atak ve güçlü görünümüne uygun olan gücü vurguluyor. Chevrolet Camaro, altı ileri otomatik şanzımanda ise, 405 beygir/556 Nm sağlıyor ve içerdiği yakıt tasarruflu GM Aktif Yakıt Yönetim sistemi ile de düşük yük şartlarında sadece dört silindir kullanabilme özelliğine sahip olabiliyor.

[gallery order="DESC" columns="2"]

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.