Chevrolet, Cruze Station Wagon'u satışa sundu

Chevrolet, Cruze Station Wagon'u satışa sundu

Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası olma yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Chevrolet, özellikle ailelere ve aktif yaşam tarzına sahip...

Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası olma yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Chevrolet, özellikle ailelere ve aktif yaşam tarzına sahip bireylere hitap edecek olan Cruze Station Wagon’u Autoshow 2012 ile birlikte satışa sundu.

Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca, "'Cruze + wagon' formülünün otomobil severlerin gönlünü kazanacağına inanıyoruz" dedi ve şunları ekledi: "Yeni Cruze station wagon, geniş iç mekan, çok yönlü kullanım, yüksek yakıt verimliliğine sahip yeni motor ve Chevrolet'nin yüksek teknolojili Chevrolet MyLink bilgi ve eğlence teknolojisini de sunuyor" dedi.

Yeni Chevrolet Cruze Station Wagon bütün bu ihtiyaçlar ve müşterilerin farklı yaşam tarzları göz önünde bulundurularak tasarlandı. Sahip olduğu özellikler bileşimi hem bir aile taşıtı, hem günübirlik geziler veya uzun tatil yolculukları için ideal olmasını sağlıyor. Kent çevresinde oturan ve her gün işe gidip gelenler için de çok uygun bir araç olan yeni station wagon, şık bir kompakt otomobilin getirdiği özgürlük ve esnekliği onların da hayatlarına taşıyor. Chevrolet doğa tutkunları için de bir dizi kullanışlı aksesuar sunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.