CHEP’in iş modeliyle sorunsuz ekipman tedariği

CHEP’in iş modeliyle sorunsuz ekipman tedariği

Servis merkezlerinde paletlerini düzenli olarak inceleyip onaran CHEP; darbe, basınç, titreşim ve çevre simülasyonlarından geçirerek palette ve üründe hasar riskini minimum seviyeye indirirken ekstra maliyetleri de ortadan kaldırıyor.

Son dönemde tedarik zincirinde yaşanan yoğunluk ve piyasada palete duyulan ihtiyaçlar karşısında sertifikalı kalite, zamanında teslimat ve ekipman tedariğinde istikrarlı fiyatlandırma politikası gibi unsurlar hem tedarikçiler hem de üreticiler için önemli bir ihtiyaç haline geliyor.

CHEP, hızlı tüketim ürünleri, gıda, içecek ve perakende sektörlerinin iş süreçlerini baştan sona optimize ederek tedarik zincirleri çözümleri sunuyor. Paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modeliyle Türkiye’deki 16 servis merkezinde piyasa ihtiyaçlarını karşılayabilecek ekipman stoğuna sahip olan CHEP, müşterilerin ihtiyaç duyduğu palet standardını sağlayarak kalite ve bulunabilirlik konusuna anında cevap veriyor.

CHEP paletleriyle ürünler güvenli, sorunsuz ve verimli bir şekilde taşınıyor

chep-turkiye-kidemli-saha-operasyonlari-muduru-serhat-enyuce.jpgCHEP paletleri satın alınmayıp kiralanıyor ve kullanılmayan hiçbir palet bütçe planlanmasına dahil edilmiyor. Kaliteye verdiği önem doğrultusunda paletlerini yeniden kullanıma sunmadan önce servis merkezlerinde düzenli olarak inceleyip onaran CHEP; darbe, basınç, titreşim ve çevre simülasyonlarından geçirerek palette ve üründe hasar riskini minimum seviyeye indiriyor. Dökülme ve kirlenmenin oluşmasını engellediği gibi ürünlerin yeniden paketlenme süreçlerini de ortadan kaldırıyor. Ayrıca paletler gıda hijyeni ve benzeri alanlardaki spesifik gereksinimleri karşılamak için özel bir işlemden geçirilip uygun hale getiriliyor. Böylece ürünler tedarik zinciri sürecinde güvenli, sorunsuz ve verimli bir şekilde taşınıyor.

Kesintisiz ve kaliteli hizmet anlayışı ile hem tedarikçilere hem de üreticilere çözümler sunduklarını belirten CHEP Türkiye Kıdemli Saha Operasyonları Müdürü Serhat Enyüce; “Paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modelimiz ile üreticilerin karşılaştığı temel sorunlara en etkili çözümler sunuyoruz. Tedarik zincirinin her aşamasında, Türkiye’nin her yerine ulaştırdığımız dayanıklı ekipmanlarımızla verimliliği artırıyoruz. Kalite standartlarındaki sürekliliğimiz sayesinde ürün hasarını ve otomatik sistemlerde oluşabilecek aksaklıkları azaltıyoruz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.