CHEP yarım paletleri ile akıllı çözümler sunuyor

CHEP yarım paletleri ile akıllı çözümler sunuyor

Zincir mağazalar içerisinde tanıtım ya da stok besleme amaçlı teşhirlerin yerleştirildiği platformlar olarak kullanılan CHEP yarım paletler, mağaza içerisinde kolay bir şekilde hareket ederek metrekare başına düşen maliyeti azaltıyor.

Zincir mağazalar içerisinde tanıtım ya da stok besleme amaçlı teşhirlerin yerleştirildiği platformlar olarak kullanılan CHEP yarım paletler, mağaza içerisinde kolay bir şekilde hareket ettirilebilmesi nedeniyle hem raf dışı alanlarda hem de çapraz satış yapma imkanı sağlayarak metrekare başına düşen ciroyu artıyor. Stoklu, rafa göre ön plana çıkan ve tüketicinin ilgisini çekebilecek sergilemeyi mümkün kılan yarım palet teşhir uygulamaları, ürün bulunabilirliğini ve marka görünürlüğünü de etkin kılıyor.

Rekabetin her geçen gün arttığı perakende sektöründe, tüketicinin bir perakende mağazasında aradığı ürünü bulamaması rakip ürünlere yönlendirirken, markaya bağlılığı olan müşteriyi ise başka bir mağazaya yönlendiriyor.  Bu açıdan mağaza içindeki ürün bulunabilirliğini ve çeşitliliğini artırmak hem perakende şirketlerinin hem de üreticilerin en önemli öncelikleri arasında yer alıyor. Mağazadaki etkiyi artırmak, müşterilerin gözüne ve zihnine girerek öne çıkarılmak istenilen markanın fark edilmesini sağlamak için alternatif çözümler bulunması gerekiyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.