CHEP, tedarik zincirini daha verimli hale getiriyor

CHEP, tedarik zincirini daha verimli hale getiriyor

‘Nakliye İşbirliği’ programı sayesinde tüm tedarik zincirini analiz ederek gereksiz mesafeleri ve tek yönlü sevkiyatları minimuma indiriyor; standart ebatlardaki ekipmanlarıyla daha akıcı yükleme ve boşaltma işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlıyor

Tedarik zinciri boyunca firmaların etkileşimde bulunduğu iş ortaklarıyla stratejik ve operasyonel bir süreç planlaması gerekiyor. Günümüzde dünyaya karşı bilinçsizce tüketim yaklaşımı, ortak kaynak kullanımı ile döngüsel ekonomiyi ihtiyaç haline getiriyor. Verilen tüm zararları en aza indirmek için yeni iş modelleri yaratmak gerekiyor. Çevresel ve finansal kayıplara neden olan bu tüketimin giderilmesi de iş süreçlerini etkin ve verimli hale getirmekten geçiyor. Bu denklemin farkında olan şirketler sürdürülebilirlik kapsamında yeni yollar deniyor.

Tedarik zinciri çözümlerinde dünyanın önde gelen markalarından biri olan CHEP, 2009 yılından bu yana Türkiye’de hızlı tüketim ürünleri, perakende ve otomotiv sektörlerinin iş süreçlerini baştan sona optimize eden tedarik zincirleri çözümleri sunuyor. Standart, yüksek kaliteye sahip, dayanıklı ekipmanları ile malzeme taşıma verimliliğini artırmasının yanı sıra Nakliye İşbirliği Programı ile sunduğu çözümlerle ürünlerin piyasaya ulaştırılması esnasında oluşan maliyetleri azaltıyor ve sürdürülebilirliği artırıyor.

Nakliye İşbirliği programıyla maliyetlerden tasarruf ediliyor

CHEP, müşterilerinin tedarik zincirini daha yalın ve verimli hale getirmek için ‘Nakliye İşbirliği’ programıyla hizmet veriyor. Ekipman yönetimindeki uzmanlığı ve bu program kapsamında kullandığı özel yazılım sayesinde tüm tedarik zinciri boyunca müşterilerinin teslimat rotalarını analiz ediyor ve ekipman toplama noktalarıyla kesiştiği hatlarda tır kapasitesinin paylaşılması için bir uygulama planı hazırlıyor. Müşteriler, tırların boşa dönmesi yerine ürünlerini sevk ettiği perakendeciler ve bayilerde boşa çıkan CHEP paletlerini teslim alarak CHEP servis merkezine ulaştırıyor.

Bu program sayesinde CHEP, gereksiz mesafeleri ve tek yönlü sevkiyatları minimuma indirerek maliyetleri düşürüyor, CO2 emisyonlarını azaltıyor. Standart ebatlardaki kaliteli ekipmanlarıyla daha akıcı yükleme ve boşaltma işlemlerinin gerçekleştirilmesini, tır seferlerinin azaltılmasını böylece zamandan ve paradan önemli derecede tasarruf edilmesini sağlıyor.

chep-service-center-1.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.