Ceylan Group yatırıma doymuyor

Ceylan Group yatırıma doymuyor

Açılış törenine Ceylan Group Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kulakoğlu, Volvo Group Türk Genel Müdürü Martin Ericsson, iki şirketin üst düzey yöneticileri...

Açılış törenine Ceylan Group Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kulakoğlu, Volvo Group Türk Genel Müdürü Martin Ericsson, iki şirketin üst düzey yöneticileri ve devlet protokolü katıldı. Ceylan Group’un yeni yatırımları ile ilgili de bilgi veren yetkililer, Volvo Kamyon ve Ceylan Otomotiv'in Türkiye'deki güç birliğinin devam edeceğini bildirdiler.

1982 yılında Gaziantep’te hizmet vermeye başlayan Ceylan Otomotiv, 18 yıldır Volvo Kamyon yetkili servisi olarak araç satış, servis ve parça satış hizmeti veriyor. Volvo Kamyon Yetkili Servisi olarak çalışmalarını sürdüren Ceylan Otomotiv, Diyarbakır, Tarsus ve Kayseri şubelerinin de açılışını yaptı. Bugün, dört ayrı bölgede bulunan tesisleri ve 300'ün üzerinde çalışanı ile faaliyetlerine devam eden Ceylan Group, yeni merkezinin açılışı ile bölgedeki yatırımlarına da devam ediyor.

Ceylan Group’un Gaziantep’teki yeni merkezi, 3 milyon dolarlık bir yatırım ile hizmete girdi. Farklı iş tanımları için bölgede yeni istihdam olanakları da sağlayan Ceylan Group’un 3500 m² kapalı ve 6500 m² açık alana sahip yeni merkez tesisi, Volvo Kamyon yetkili servisi olarak hem araç satış, hem de servis ve orijinal Volvo yedek parça satışı hizmeti veriyor. En son teknolojiyi kullanarak hazırlanan servis, atölyeler, araç parkı, yedek parça deposu ve idari alanları ile Volvo’nun dünya standartlarına uygun olarak müşterilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedefliyor.

Gaziantep’te gerçekleştirilen Ceylan Group’un yeni merkez açılışına Ceylan Group adına Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kulakoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Kulakoğlu, Genel Koordinatör Hadi Gürışık, Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Saka ve Volvo Kamyon Şube Müdürü Serhat Saka katıldılar. Törende Volvo Kamyon adına Volvo Group Türk Genel Müdürü Martin Ericsson, Volvo Kamyon Satış Müdürü Şafak Tuğut, Volvo Kamyon Ticari Satış Sonrası Müdürü Selda Tuğcu ve Perakende ve Bayi Ağı Geliştirme Müdürü Gökhan Bingöl hazır bulundular. Şahin Bey Belediye Başkanı Rıdvan Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz’ın katılımları ile gerçekleştirilen görkemli açılışta Ceylan Group Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kulakoğlu açıklama yaparak; “ Ceylan Group olarak dünya standartlarında bir kalite anlayışı ile hizmet veriyoruz. Müşterimize deneyim ve tecrübelerimizin doğal bir sonucu olan müşteri beklentilerinin üstündeki hizmeti, doğru zaman ve doğru yer anlayışıyla sunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Volvo Kamyon ile işbirliğimiz bizim için çok özel. Ceylan Group olarak 3 milyon dolarlık yatırımımızla bugün yeni merkezimizi hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Volvo ile olan işbirliğimize verdiğimiz öneme binaen, yatırımlarımızı da arttırıyorz. Gaziantep’deki yeni merkez binamız son teknoloji ile hazırlanırken, Volvo Kamyon servisimiz dünya standartlarına uygun olarak tasarlandı.  Yeni merkez binamızda servisimiz ile müşterilerimize beklentilerinin üzerinde hizmet vereceğimize inanıyoruz” dedi.

Açılışta Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson yaptığı açıklamada; “Ceylan Group ile hem bu kadar uzun soluklu hem de başarılı bir işbirliği içerisinde olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Ceylan Group Volvo Kamyon olarak Türkiye’deki gelişimimiz adına çok önemli bir iş ortağımız. Yüksek iş potansiyeli nedeniyle Türkiye, Volvo Kamyon için stratejik öneme sahip bir pazar ve Ceylan Group bu anlamda bize çok destek oluyor.  Yeni merkez binası ile Ceylan Group, hem yatırımlarını arttırıyor, hem hizmet kalitelerine hem de bölge istihdamına katkı sağlıyorlar. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.   







 


LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.