Ceyhan Otomotiv açılışı yaptı, 13 araç sattı

Ceyhan Otomotiv açılışı yaptı, 13 araç sattı

Renault Trucks, yeni bayisi Ceyhan Otomotiv’in açılışını düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi. Ceyhan Otomotiv, Başkent’te etkili satış ağıyla geldiklerinin sinyallerini daha ilk günden yaptığı satış ve bağlantılarıyla güçlü bir şekilde verdi.

Volvo Group iştiraklerinden Renault Trucks, satış ve pazarlamayı tekrar kendi bünyesinde yürütmesinin meyvelerini topluyor. Çekici pazarında yeniden 3. sıradaki yerine oturan kuruluş, özellikle inşaat gamındaki birçok farklılığıyla 2018’de pazarda önemli bir yer alacak gibi gözüküyor.

Renault Trucks, 22 Kasım Çarşamba günü Başkent Ankara’daki yeni yetkili satıcısının hizmete giriş törenini gerçekleştirdi. Açılışa, Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delephine’in yanı sıra, kurmayları Ömer Bursalıoğlu, Finansal Hizmetler Genel Müdürü Ertan Çolak, Satış ve Pazarlama Müdürü Şebnem Uygurtürk; Ceyhan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Recai Yelliburun ve Genel Müdür Emre Kirazcı ile birlikte sektör temsilcileri ve basın mensupları da hazır bulundu.

foto-galeri.gifAÇILIŞ İLE VE PLAKET ALANLARLA İLGİLİ TÜM FOTOLARI GALERİ'DE BULABİLİRSİNİZ...

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delephine, Sarayköy'deki yeni satış ve hizmet noktasının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, en fazla önem verdikleri ülkeler arasında yer aldığının altını özellikle çizdi.

Son üç yılda tüm araç gamlarını yenilediklerini dile getiren Delephine, Türkiye ticari araç pazarında en önde gelen markalar arasında olmayı hedeflediklerini söyledi.

Delephine, Türkiye'de 17 yetkili servis noktalarının olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

delepine.jpg"Ceyhan Otomotiv hizmet kalitesinden ödün vermeden sunduğu satış sonrası hizmetleriyle de önemli satış ve satış sonrası yetkili bayilerimiz arasında yer alarak İç Anadolu Bölgesi’nde gücümüze güç katıyor. Renault Trucks olarak yolumuza durmadan devam ediyoruz. Bayilerimizle birlikte üretmeye, müşterilerimizin işlerine değer katmaya ve yatırımlara devam edeceğiz.

Renault Trucks, çekicide yeniden 3’üncülük koltuğunda

Ankara, Türk inşaat sektörünün merkezlerinden biri konumunda.  Polat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Bey, filolarındaki en düşük maliyetli aracın Renault olduğunu özellikle belirtti. Bunu kullanıcısından duymak bizi ayrıca memnun etti.

Çekicide yeniden 3’üncülük koltuğuna oturduk. Türkiye’de çekici pazarı küçüldüğü halde biz pazar payımızı artırdık. Önümüzdeki yıl çekici pazarının daha da toparlanacağını öngörüyorum.

İnşaat gamına gelince, en iyi ürüne sahip olduğumuzu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Yaptığımız testler ve müşteri geri dönüşleri gösterdi ki, diğer rakiplerimize göre her 100 kilometrede en az 5 litre daha az akaryakıt harcıyoruz. En iyi motor/tork eğrisine sahibiz. Satışlarımızda da müşteriye tam çözüm içeren paketler sunabiliyoruz."

recai-yelliburun.jpg“İnşaatta en geniş yedek parça stoku olan bayiyiz”

Ceyhan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Recai Yelliburun da, 45 yıllık kamyon servis tecrübesiyle hizmet verdiklerini belirterek, "Otomotiv servis, satış ve üst yapı alanlarında hizmet sunuyoruz. 2013 yılında yetkili servis olarak Renault Trucks ile iş birliğine başladık. Geliştirdiğimiz servis ve showroom alanımızla şimdi Renault Trucks iş ortaklığımızı, yetkili bayi noktası olarak satış hizmetiyle de taçlandırıyoruz. Türkiye’nin en geniş yedek parça stok kapasiteli bayilerinden biri olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü, özellikle inşaat sektöründe iş yapıyorsanız, bu çeşitlilik ve stok zenginliğine sahip olmalısınız" dedi.

Ceyhan Otomotiv’in 12.200 m2 olan tesisinde atölye, kaporta-boya bölümü, showroom, depo ve yönetim binasının yer aldığı toplam 5500 m2 kapalı alan bulunuyor. Bu yeni Renault Trucks satış ve servis noktasının, 2018 yılında yerinde hizmet ve servis sağlayacağı araç giriş sayısının yıllık 3000 adet olması hedefleniyor.

renault-ankara-(9).jpgSiftah,  13 araçla Polat Beton’dan

Ceyhun Otomotiv, açılış töreninden önce ilk büyük montanlı satışını da Polat Beton’a yaptı. Polat Beton, 13 adet 430 K modelini filosuna kattı.

Teslimat öncesi konuşan Polat Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Onat, “1998 yılından bu yana Renault Trucks tercih ediyoruz. Gördük ki, yakıt tasarrufu ve sağlamlığıyla diğer markaların çok önünde.  Bunu çekicilerde test etmemizin ardından inşaat gamında da tercihimiz Renault oldu. 2005 yılından beri kullanıyoruz. Özellikle parça temininde hiç sorun yaşamadık. 10-11 yıldır kullandığımız halde hiç problem yaşamadık. Araçlarımız hala taş gibi. 1 milyon kilometreyi aşkın yol kat ettik. Diğer markalara kıyasla minimum yüzde 10 fark tespit ettik. Filomuzda şu anda 43 mikser var. Biz, yeni nesil araçlarla işimizi 38 araçla yürütebileceğimizi hesapladık. Bu doğrultuda filomuzu peyderpey yenileyeceğiz. 2010 yılında 13 adet 430 Lander otomatik vites almıştık, şimdi de 13 adet 430 K modelini filoya ekliyoruz.

En iyi şasinin Renault Trucks’ta olduğunu söyleyebilirim. Bunca yıldır bu işin içindeyim, daha hiç devrilmiş bir Renault görmedim. Şasinin eğildiğine ya da kırıldığına da hiç şahit olmadım.  Yeni siparişlerimizde yine otomatik vites tercih ettik. Çünkü, otomatik vites sürücünün hata yapmasını önlüyor. Yanı sıra, Renault demo araçlarla ayrıca sürücülerimize sürüş eğitimleri de verdi.

4 hazır beton şirketimiz var. Yıllık 600 bin metreküp yük taşıyoruz. 2018 yılı sonuna kadar inşaat sektöründen bir gerileme yaşanacağını düşünmüyorum.

Törende Ceyhan Otomotiv’den Renault Trucks çekici ve kamyon alımı yapan müşterilere de plaketleri sunuldu.

PLAKET ALANLAR

Atacan Aksoy İnşaat , Onur Taahhüt İnşaat, AYK Endüstriyel Yapıştırıcılar, Ekvator Danışmanlık, Yön Dayanıklı Tüketim Malları, Yılmazlar Nakliyat, Polat Hazır Beton, Işıklar Yurtiçi Ağır Nakliyat, Sözüm Madencilik, Ata Tohumculuk, Mağdenli Nakliyat. 

Selçuk ONUR - ANKARA/LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.