Çelikbilek, yeni makinelerle büyüyor

Çelikbilek, yeni makinelerle büyüyor

Çelikbilek Makina Genel Koordinatörü Aşkın Sözdinler, Bestlift markalı ağır tonajlı dizel forkliftler ve konteyner elleçleme makinelerini pazara sunduklarını...

Çelikbilek Makina Genel Koordinatörü Aşkın Sözdinler, Bestlift markalı ağır tonajlı dizel forkliftler ve konteyner elleçleme makinelerini pazara sunduklarını söyledi.

2006 yılından beri Km Kümsan Vinç Sistemleri’yle birlikte endüstriyel imalat sanayii, çelik fabrikaları, otomotiv endüstrisi, madencilik ve gemi inşa sektörlerine kaldırma ve taşıma ekipmanları hizmeti veren Çelikbilek Makina, büyümesini bu yıl da sürdürüyor. Ağır tonajlı dizel forkliftler ve konteyner elleçleme makineleri hakkında Avrupa menşeili bir firmayla görüşmelerimiz tamamlandığını söyleyen Çelikbilek Makina Genel Koordinatörü Aşkın Sözdinler, bu yıl itibariyle bu ürünleri Bestlift markası ile yurtiçi pazara sokarak müşterilerinin bu alanlardaki ihtiyaçlarını da karşılamaya başladıklarını kaydetti.

“THY DE ÇELİKBİLEK’İN ‘KITO’SUNU TERCİH ETTİ”

Distribütörlüğünü üstlenerek Türkiye ve yurtdışına satışını yaptıkları KITO marka elektrikli zincirli vinçlerin, hem teknik yeterlilik hem de fiyat avantajı ile bu alandaki talebi yoğun olarak karşıladığına vurgu yapan Sözdinler, “Bu ürünler Türk Hava Yolları tarafından da uygun bulunup kendi tesislerinde kullanılmaya başlandı. İstif makinalarımızda kullanılan traksiyoner akü ve hidrolik direksiyon ile ise kullanım ömrü ve ergonomik kullanış açısından müşterilerimize avantaj sağlıyoruz. GIS marka KB hafif taşıma sistemlerinde basit modüler yapılarımızla da müşterilerimizin maliyetini azaltıyoruz. Vinç ve arabanın manuel ya da elektrik ile hareket edebilme özelliği ve standartlaştırılmış ürünler maliyete katkı sağlayarak ile rakiplerinin önüne geçiyor” diye konuştu.

“İHRACAT YAPTIĞIMIZ ÜLKELERE OFİSLER AÇACAĞIZ”

Irak, İran, Azerbaycan, Kazakistan,  Cezayir, Birleşik Arap Emirlikleri, İsveç’e ihracatlarının sürdüğünü kaydeden Sözdinler, “Bununla birlikte bu ülkelerde ve yeni çalışmaya başlayacağımız, potansiyel pazarlarda kendi personellerimizin görev alacağı ofisler açarak bu ülkelerde daha aktif satış politikaları ile yer almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“2015’TE AR-GE’YE AĞIRLIK VERECEĞİZ”

Yurt içinde servis ağlarını her geçen gün genişletmeye devam ettiklerini söyleyen Aşkın Sözdinler, “Getirdiğimiz bayilik ve yetkili servis sistemimiz sayesinde müşterilerimize en hızlı ve en kaliteli servis hizmetini vermeye gayret ediyoruz. 2015 yılı itibariyle Ar-Ge çalışmalarımıza da ağırlık vermiş bulunuyoruz. Bu konuda gerek teknik donanım gerek se nitelikli personel açısından geliştirme ve güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Burak GÜNER - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.