Castrol’den,  Volkswagen sürüş deneyimine davet

Castrol’den, Volkswagen sürüş deneyimine davet

Dünyanın en iyi yarış takımlarıyla ileri teknolojiye sahip yağları geliştirmek ve test etmek için beraber çalışan Castrol,  www.gucludeneyimler.com...

Castrol’den,  Volkswagen sürüş deneyimine davetDünyanın en iyi yarış takımlarıyla ileri teknolojiye sahip yağları geliştirmek ve test etmek için beraber çalışan Castrol,  www.gucludeneyimler.com web sitesi üzerinden sürdürdüğü kampanya serisinin 4. ayağında da İspanya’da Volkswagen Polo WRC ile heyecana davet ediyor.  Türkiye’de de motor sporları ve otomobil tutkusunu bizzat son tüketiciye yaşatmak hedefiyle yola çıkan Castrol’ün deneyim odaklı kampanyasının 4. ayağına katılmak isteyenlerin en unutulmaz anını 31 Ağustos gecesine kadar www.gucludeneyimler.com adresi üzerinden paylaşması isteniyor. En unutulmaz anını paylaşanlar arasından jürinin seçeceği 2 talihli, 22-23 Eylül tarihleri arasında Castrol EDGE destekli Volkswagen Dünya Ralli Takımı’yla İspanya’da 2 gün sürecek eşsiz organizasyon kapsamında bir araya gelirken aynı zamanda Volkswagen  markalı otomobiller ile aksiyon dolu sürüş deneyimi yaşayacak.

Dünya genelinde araç üreticileri ile gerçekleştirdiği ortak mühendislik çalışmaları ve sponsorluklarla dikkat çeken lider madeni yağ üreticisi Castrol, Türkiye’de motor sporlarını bizzat son tüketiciye yakınlaştırmak ve onlara unutulmayacak deneyimler yaşatmak hedefiyle www.gucludeneyimler.com adresli web sitesi üzerinden başlattığı kampanyası serisinin 4. ayağını ise Volkswagen ile gerçekleştiriyor. 22-23 Eylül tarihlerinde İspanya’da düzenlenecek olan VW Driving Experience etkinliğine Türkiye’den 2 otomobil tutkununu ortak edecek olan Castrol, 31 Ağustos gecesine kadar yarışmaya katılanlar arasından seçilecek olan talihlilere Volkswagen Polo WRC aracının sağ koltuğunda sıra dışı bir co-drive deneyimi sunuyor olacak.  Volkswagen Motorsporları Takımı ile tanışacak ve eşsiz mimarisiyle dikkat çeken Barcelona’da 2 gün konaklayacak olan talihliler aynı zamanda Volkswagen markalı farklı modelleri kullanma ayrıcalığını da sahip olacaklar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.