Castrol’den kamyon sürücülerine teşekkür

Castrol’den kamyon sürücülerine teşekkür

Castrol Türkiye, koronavirüs ile mücadele edilen bu benzeri görülmemiş günlerde, hazırladığı film ile; zor şartlarda büyük bir yük taşıyan kamyon sürücülerine desteğini sürdürüyor.

Castrol Türkiye, COVID-19 sebebiyle ülkenin dört bir yanına ulaşarak, bu zor günlerde cesaret ve özveri ile gece gündüz çalışan kamyon sürücülerini unutmuyor. Castrol Türkiye sosyal medya hesaplarından yayınlanan reklam filmi, Castrol markasının hem araçlarının kalbinde hem de kamyon şürücülerinin yanında olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Castrol, “Bu yükü taşımak kolay mı? Cesaretin, özverin için teşekkürü borç biliriz. Aydınlık günler yakın! Şimdi, sen iyi ol ve kendini koru. Unutma, #SenBizeLazımsın” diyerek teşekkür ediyor.

Geçtiğimiz senelerde de Castrol Türkiye; motoru koruyan ve iki kata kadar daha uzun motor ömrü sağlayan Castrol CRB Turbomax markası ile kamyon sürücülerine, “Motorun bize emanet, ailen, sevdiklerin ve ülken için sen kendine iyi bak, #SenBizeLazımsın” diye seslenmişti.

Kamyon sürücülerinin hayatlarımızdaki önemini anlatan bu duygu yüklü reklam filminin aktardığı mesaj ise şöyle: “Zor zamanlar, ayakta kalmayı gerektirir. Dayanıklılık ister… Cesaret, güç, özveri ister. Yaşamı yüklenen ve her şartta bize ulaştıran sizler, hepsine sahipsiniz. Umut, mutluluk, sağlık, hayat sizin sayenizde taşınıyor evlere. Yapılması, olması, bulunması gereken her şeyde katkınız var. Teşekkürü borç biliriz. Birlikte çıktık bu yola, birlikte devam edeceğiz. Zorlu zamanları birlikte aşacağız. Durmaksızın. Aydınlık günler yakın. Aracının kalbindeyiz. Ve her zaman yanında. Yeter ki sen iyi ol. Kendini koru. Sen bize lazımsın.”

Proje videosu: https://www.youtube.com/watch?v=CrQzpc-RzZk

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.