Cangüller Treyler, yeni fabrikasında üretime hazırlanıyor

Cangüller Treyler, yeni fabrikasında üretime hazırlanıyor

Ülkenin önde gelen treyler üreticilerinden Cangüller Treyler, Karabük OSB'deki yeni fabrikasında daha modern ve yüksek teknoloji imkanları ile üretimine başlamaya hazırlanıyor.

Lojistik ihtiyacının her geçen gün arttığı, daha pratik, hayatı kolaylaştıran, aynı zamanda doğaya saygılı üst yapılara ihtiyaç duyulan dönemde pratik çözümler sunacak ergonomik araçlar gereklidir.

Taşımacılık sektöründeki birçok yeniliklerin keşfedildiği Lojistik ve Taşımacılık fuarlarında geniş stant alanları ve göz alıcı ürünleri ile ilgi çeken Cangüller Treyler, “bizim merakımız daha yeniyi, daha sağlamı ve daha kullanışlıyı keşfetmek” diyerek, geleceğin treyler modellerini belirliyor.

Avrupa’da birçok ülke de sunduğu çözümler ile geniş satış ağına sahip olan Cangüller, bu yıl katılacağı fuarlarda da gözbebeği ürünlerini meraklılarına sergilemeye devam edecek.

Bir yandan yatırımlarına devam ederek ivmeli bir büyüme gösteren Cangüller, bu yıl yeni fabrikasının görkemli açılışı için heyecan ve merak uyandırmaya devam ediyor. Fabrika bahçesinden sosyal alanlara, idari binadan üretim hattına kadar büyük ve modern bir yapı inşa ederek gözleri üzerine çekiyor.

Kesintisiz üretim mantığıyla kurulan hatlarda birçok farklı ürünü seri şekilde üreterek, hem zaman kaybını önlemek hem de termin sürelerini azaltarak, müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.