Can Kargo, dedike ve butik taşımacılık hizmetleriyle fark yaratıyor

Can Kargo, dedike ve butik taşımacılık hizmetleriyle fark yaratıyor

Gün geçtikçe büyüyen profesyonel kadrosuyla kargo sektörünün genç kuruluşu Can Kargo, verdiği niş hizmetlerle de öne çıkıyor.

Sahip olduğu öz mal araçların yanı sıra, sözleşmeli tedarikçi alt yapısı ile yurtiçi taşıma ve dağıtım hizmetlerini müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştiren Can Kargo, iş süreçlerini izlenebilir kılarak, tüm dokümanları elektronik ortamda arşivliyor.

Can Kargo’nun verdiği hizmet türlerinden biri de dedike lojistik hizmetleri. Can Kargo, şehir içi ve şehirler arası sevkiyat işlemlerinde kullandığı bu taşımacılık ile şirketlerin yatırım maliyetlerini ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Dedike hizmeti günlük, haftalık, aylık ya da yıllık periyotlarla alabilmek mümkün. Sürücü yönetimi, aracın gideceği güzergâh yönetimi ve optimize edilmesi, herhangi bir araç yatırımının gerek olmaması ve belirsiz yakıt maliyetlerinin ortadan kalkması bu taşımacılığın sağladığı avantajlar olarak sıralanıyor. Can Kargo, dedike lojistik hizmetinde dağıtım şeklinizi ve filonuzu detaylı olarak analiz ederek size özel araç tipini, ne kadar aracın gerekli olduğunu ve ekipman yapısını belirliyor. Üstelik ihtiyaç duyulması halinde de dedike araç hizmeti ile araç yatırımı yaparak verilen hizmetin kusursuz olmasına özen gösteriyor.

Can Kargo Dedike Lojistik Hizmeti Nasıl Gerçekleşir?

Can Kargo, dedike lojistik hizmetini markaya özel sunuyor. Her detayıyla planlanmış olan teslimat süreci sayesinde teslimat rotası belirli bir akışta ilerliyor. Böylelikle müşterilerin ürün teslimat süresi büyük oranda azalmış oluyor.

Dedike Taşımacılığı Seçmeniz için 4 Neden!

Bakım maliyetleri, idari ve operasyonel destek gibi şeyleri hesaba kattığınızda, filo sahibi olmak son derece maliyetlidir. Ancak özel bir çözümle filo bakımı, yönetimi ve sürücü işe alma süreci ile birlikte gelen ek maliyetlerden korunabilirsiniz. Bu işinizi daha etkili bir şekilde yürütmeniz için size zaman kazandırırken bütçenizi iyileştirmeye yardımcı olur. İhtiyacınız olduğunda doğru ekipmana erişebilirsiniz.

Daha iyi fiyatlandırma ile maliyetler üzerinde kontrol sağlayabilirsiniz

Dedike taşımacılık genellikle daha düşük ve daha tutarlı nakliye ücretleri ile birlikte gelir. Çünkü dedike taşımacılıkta süreç öngörülebilir bir programda ve aynı rotalarda ilerler. Bunun sonucunda da tüm giderler optimize edilebilir. Ürünlerinizi düzenli bir programda ve aynı rotalarda taşıdığınızda, teslimat süresi belli olan bir rutin geliştirirsiniz. Bu süreci daha iyi planlamanıza ve varlıkları daha verimli kullanmanıza yardımcı olur. Üstelik hizmet talebiniz artsa bile dedike lojistik ile nakliye maliyetlerini düşük tutabilirsiniz

Teslimatları hızlı ve planlı bir akışta teslim edebilirsiniz

Dedike taşımacılık senaryosunda, filoyu kontrol edebilirsiniz. Araçta yalnızca teslim edilecek ürünlerle ve tek bir rota ile süreç ilerler. Bu, daha iyi sevkiyat planlaması yapmanızı sağlayarak teslimatları hasarsız ve zamanında yapmanızı mümkün kılar. Ekipman ve sürücü yalnızca teslimatınıza bağlı olduğundan, rotayı gerektiği gibi değiştirmek de daha kolaydır.

Daha iyi kararlar alabilirsiniz

Ulaşım yönetimi teknolojisinin kullanımıyla, dedike taşımacılık verimliliği ve performansı arttırmaya yardımcı olabilir. Optimize edilmiş yönlendirme sistemleri ve uçtan uca yük takibi gibi özellikler sayesinde kargolama süreçleri ile ilgili daha iyi kararlar verebilirsiniz. Böylelikle sektörde rekabet avantajı elde edersiniz.

Butik Taşımacılık

Lojistik sektöründe fark yaratan butik taşımacılık hizmeti, yaratıcı tedarik zinciri yönetimiyle Can Kargo’nun hizmetleri arasında yer alır. Müşterilerinin iş yükünü azaltmak, süreç takibini kolaylaştırmak için hazırladığı yenilikçi butik hizmet anlayışı, firmanızın özel ihtiyaçlarına yönelik çözümleri kapsar. Örneğin, sizin ihtiyaç duyduğunuz tedarik süreçleri kapıdan kapıya hizmeti gerektiriyorsa, size özel hazırlanan butik modelde süreç kapıdan alım ve kapıya teslimatı içerir. İşletmenizin gereksinimlerine özel projelendirilen süreçler sayesinde siz de taşımada ayrıcalıklı hizmeti deneyimleyebilirsiniz. Can Kargo böylelikle iş ortaklarınızla ve bayilerinizle aranızda güçlü bir bağ oluşmasına yardımcı olur. Siz de işletmenizin tedarik süreçlerinde fark yaratan bir marka haline gelmesi için Can Kargo’nun deneyimlerinden ve butik taşımacılık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.