Çağrılmadığım UND Genel Kurulu’nu protesto ediyorum

Çağrılmadığım UND Genel Kurulu’nu protesto ediyorum

UND, pandemi koşullarını gerekçe göstererek genel kurula üye dışında kimsenin alınmayacağını, bu nedenle toplantının basına kapalı gerçekleştirilerek, seçim çalışmalarında yapılan gibi basın bülteniyle yetinmemiz gerektiğini bildirdi.

Genel Kurullar İlgili kurumların görüşlerini ve gelişmeleri, üyeleri ile birlikte tüm kamuoyuna sundukları toplantılardır. Sivil toplum örgütlerinin seçimli genel kurullarının da basına ve kamuya açık olması bir gerekliliktir. Alınan bu tek taraflı karar, küresel salgın koşullarıyla açıklanamaz. Üye gelebiliyorsa, tedbirler alınır ve basın da orada olabilirdi.

UND seçimli genel kurulunu bu durumda kim izleyecek? Kim resmi genel kurul tutanakları dışında tarihe not düşecek? Genel kurulun, yıllardır hep yanınızda olan cefakâr sektör basınının dışında ulusal yayınlar ve TV kanallarının ilgi merceğine düşeceğini mi sanıyorsunuz?

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin aldığı bu kararı protesto ediyor ve kendilerini hiç yalnız bırakmayan sektör basınının bu tavrı hak etmediğini düşünüyorum. O nedenle yarınki genel kurulla ilgili tek bir satır yayınlamayacağımı şimdiden taahhüt ederim.

Demek ki, her zaman söylenilen “Biz aynı tavanın balıklarıyız” klişesi gerçeği yansıtmıyormuş.

Saygılarımla.

Selçuk ONUR - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum