Bursalı Combo'da satış hedefi 2 bine çıktı

Bursalı Combo'da satış hedefi 2 bine çıktı

Yerli Combo mayıs ayından itibaren tüketicilerin beğenisine sunulacak. Almanya merkezle fiyat pazarlıklarının uzun sürdüğünü, bu yüzden aracın satışının...

Yerli Combo mayıs ayından itibaren tüketicilerin beğenisine sunulacak. Almanya merkezle fiyat pazarlıklarının uzun sürdüğünü, bu yüzden aracın satışının biraz geciktiğini belirten Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, sonunda fiyatta anlaştıklarını, kardeş model Doblo'dan sadece yüzde 2-3 daha yüksek olacaklarını ifade etti.

Yıl sonuna kadar 2 bin adet Combo satmayı planladıklarını belirten Keklik, "Uzun aradan sonra hafif ticari araç pazarında Türkiye'de üretilen yeni Combo modelimizle boy göstereceğiz. Bu bizim için sevinç duyulacak bir udurum. Yeni Combo'nun yanı sıra ekim ayında yeni model Mokka'yı pazara sunacağız. Mokka'nın olduğu mini crossover segmenti Türkiye'de inanılmaz büyüyor. İlk etapta 1.4 turbo benzinli motorla ve manuel şanzımanla satılacak olan Mokka'ya kısa süre içinde otomatik şanzıman da gelecek. Yeni modelden bu yıl bin 500 adet satmayı hedefliyoruz. Yılın son çeyreğinde ise herkesin merakla beklediği Opel Astra Sedan modelimiz ticarileşecek. Yeni Astra Sedan'la hedeflerimiz büyük" dedi. Opel'in pazar hedefi hakkında bilgi veren Keklik, geçen yıl 54 bin 437 araç sattıklarını bu yıl da benzer bir pazar büyüklüğü beklediklerini dile getirdi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.