Bursa Oto Show pazartesi açılıyor

Bursa Oto Show pazartesi açılıyor

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Bursa Ticaret...

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Büyükşehir Belediyesi desteği, ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği İşbirliği ile hazırlanan Bursa Oto Show Fuarı 2011, Bursa 7. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, 11 Nisan 2011 pazartesi günü otomobil severlerle buluşacak.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak olan Bursa Oto Show Fuarı 2011, 17 Nisan 2011 tarihine kadar ziyaret edilebilecek. 11 Nisan 2011 Pazartesi günü açılış ve protokol töreni gerçekleştirilecek olan fuarın ilk günü basın mensupları, protokol ve özel davetlilere açık olacak.

Fuarla alakalı olarak Bursa Almira Otelde düzenlenen basın toplantısı düzenleyen Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü detaylı bilgi verdi. Alınan karar ile oto fuarının bundan sonra iki yılda bir yapılacağını belirten İlhan Ersözlü, bu yılki fuarın yüzde 100 büyüyerek gerçekleştirileceğini kaydetti. Ekonomik krizden dolayı 2009 fuarının 89 bin 650 kişinin ziyaret ettiğini bildiren Ersözlü, bu yılki fuarda en az 130 bin ziyaretçi beklediklerini aktardı. Geçen dönem 12 markanın katıldığını hatırlatan Ersözlü, bu yıl ise 72 firmanın 21 marka ile fuara katılacağını söyledi.

Bundan sonraki fuarın 2013 yılında düzenleneceğini anlatan İlhan Ersözlü, İstanbul'da düzenlenen oto show fuarları ile denk gelmeyecek şekilde iki yılda bir düzenleneceğini kaydetti. Fuarda önemli firmaların lansmanının da yapılacağını aktaran Ersözlü, ücretli olan fuarın hafta içi 7 buçuk, hafta sonu ise 10 TL'den ziyaret edilebileceğini kaydetti. 25 bin metrekarelik alan ve 5 salonda açılacak fuarın geçen fuara Jaguar markası ilk kez katılacak.

Türkiye'nin ihracatının önemli bir kısmını üstlenen otomotiv sektöründe bir üst olarak bilinen Bursa'nın otomotivde lokomotiv bir şehir olduğuna dikkat çeken İlhan Ersözlü, "Bu yılın ilk oto show fuarı olma özelliğini taşıyan fuarda önemli markalar en son modellerini sergileyip, yeni modellerinin lansmanını yapacak. Bu fuarda, BMW, CHERRY, DACIA ve FIAT gibi otomobil, 4x4, ticari araç, motosiklet markaları ve sektörde faaliyet gösteren tuning firmalar yer alacak." dedi. Ayrıca fuarda "Geçmişten günümüze klasik araba' sergisinin de açılacağını bildiren İlhan Ersözlü, ünlü markaların nostalji yapacağını sözlerine ekledi.

Ayrıca fuar kapsamında ünlü mankenlerden, Elif Ece Uzun, Yeliz Öney, Berna Arıcı, Fatoş Kabasakal ve Agata Kubıncova gibi mankenlerde bulunacak. 11 Nisan günü açılışı yapılacak Bursa Oto Show Fuarı'nın özel davetliler ve basın mensupları için açık olacak. 12-16 Nisan 2011 tarihleri arasında 11.00 ve 22.00 saatleri arasında gezilebilecek olan fuar, 17 Nisan günü ise 11.00 ve 21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

LOJİPORT 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.