"Bu çapsızlar, ülkeyi kamyon cennetine çevirdi"

"Bu çapsızlar, ülkeyi kamyon cennetine çevirdi"

MHP Kocaeli eski Milletvekili Lütfü Türkkan, iktidara muhalif tavrını sosyal medyadan sürdürüyor. Türkkan, paylaştığı Gebze-İstanbul arasındaki trafik sıkışıklığını çok sert sözlerle yorumladı, trafiği bu hale getirenleri çapsızlıkla itham etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli eski Milletvekili, İzmitli Meral Akşener’in kadim dostu ve destekçisi Lütfü Türkkan, Gebze ve İstanbul arasındaki trafiğin fotoğrafını paylaşarak, oldukça sert ifadeler kullandı.

Yol yapmakla trafik sorununu çözeceğini zannedenleri vizyonsuz olmakla suçlayan Türkkan, “Lojistik taşımacılığı demiryollarına ve denize taşıyamayan, ülkeyi kamyon cennetine çeviren çapsızların ülkesi” dedi.

Türkkan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Trafik yoğunluğu kent merkezlerinin dışına çıktı. Otoyollar da aynı. Gebze-İstanbul 2 saat. Kamyonlar yolları kapatıyor. Türkiye yol yapmakla trafik sorununu çözeceğini zanneden vizyonsuzların elinde. Lojistik taşımacılığı demiryollarına ve denize taşıyamayan, ülkeyi kamyon cennetine çeviren çapsızların ülkesi.”

turkkan_14.png
Kocaeli Barış Gazetesi

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.