Brisa’nın hızlı bakım servis zinciri Otopratik şimdi Kıbrıs’ta

Brisa’nın hızlı bakım servis zinciri Otopratik şimdi Kıbrıs’ta

Lastiğin ötesinde çözümleriyle mobilitenin liderliğini üstlenen Brisa, Kıbrıs’ta hızlı bakım servis zinciri Otopratik’in ilk mağazasını açtı.

Bridgestone ve Sabancı Holding iştiraki ve Türkiye lastik pazarı lideri olan Brisa, tek noktada binek ve hafif ticari araçların tüm ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla hayata geçirdiği Otopratik hızlı bakım servis zincirini genişletiyor. Türkiye genelinde 44 ilde, 85 Otopratik mağazasında her marka ve model araç sahibine hizmet veren Brisa, şimdi de Lefkoşa’da ilk Otopratik mağazasını açtı. 1 Aralık’ta yapılan resmi açılışa Brisa Genel Müdürü Haluk Kürkçü, Brisa Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdür Yardımcısı Evren Güzel, Brisa Satış Genel Müdür Yardımcısı Cenk Koçdor, Brisa Uluslararası Pazarlar Direktörü Kemal Yılmaz, Brisa Pazarlama Direktörü Efe Attila, Brisa Satış Direktörü Serkan Seçkin, Brisa Mobilite Çözümleri Satış Direktörü Numan Erdoğan, Ercantan Şirketler Grubundan Tansu Ercantan, Berna Ercantan Defteralı ve Esra Ercantan Yetkili katıldı.

Başkent Lefkoşa’nın merkezinde yer alan Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda 500 metrekare yerleşim alanına sahip olan Otopratik mağazası aynı anda 3 araca servis hizmeti verebiliyor.

brisa-acilis-lefkosa4.jpgAçılışta konuşma yapan Brisa Genel Müdürü Haluk Kürkçü, Otopratik mağazalarının mobilite dönüşümün ve müşterilere lastiğin ötesinde hizmetler sunma çalışmalarının en güzel örneklerinden bir tanesi olduğuna dikkat çekerek, “Bugün gerçekleştirdiğimiz açılış, Brisa’nın Kıbrıs’ta konumunun güçlenmesi adına önemli bir adım. Bu önemli adımı 40 yılı aşkın süredir Brisa’nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki distribitörüğünü üstlenmiş olan Ercantan İnşaat Şti. Ltd. ile atmış olmak ise Kıbrıs’taki varlığımız adına büyük değer taşıyor. Otopratik hizmetlerini Ercantan İnşaat Şti. Ltd.’nin uzun yıllara dayanan sektör tecrübesi ve bilgi birikimi ile harmanlayarak önemli bir fark yaratacağımıza inanıyorum.” dedi.

brisa-acilis-lefkosa3.jpgErcantan Group Yönetim Kurulu Başkanı Tansu Ercantan ise alanında en profesyonel marka olan Otopratik tabelası altında hızlı araç bakım konseptinde ve lastik hizmetlerinde fark yaratan bir mağaza olmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirterek, “Mağazamızda kullandığımız son teknoloji ürünü ekipmanlarımız, her biri alanında uzman ve çözüm odaklı profesyonel çalışanlarımızla yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedefliyoruz. İş birliğimizin hem Brisa ve Ercantan ailesine hem de müşterilerimize karşılıklı kazanç sağlayacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Brisa Otopratik mağazalarında yenilikçi hizmetlerini çeşitlendirerek araç sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor ve geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile otomotiv sektöründe çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

brisa-acilis-lefkosa2.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.