Bosch Car Service’lerde araç bakımı, Shell’de yakıt kazandırıyor!

Bosch Car Service’lerde araç bakımı, Shell’de yakıt kazandırıyor!

Bosch Car Service’lerde tek seferde 300 TL ve üzerinde işlem yaptıran araç sahipleri, Shell’den 30 TL değerinde yakıt hediyesi kazanacak.

Her marka araca bakım onarım yapan, 150’den fazla ülkede faaliyet gösteren Bosch Car Service’nin Shell&Turcas ile gerçekleştirdiği işbirliği araç sahiplerini sevindirecek! Bosch Car Service’lerde tek seferde 300 TL ve üzerinde işlem yaptıran araç sahipleri, Shell’den 30 TL değerinde yakıt hediyesi kazanacak.

Dünyanın en büyük bağımsız servis ağlarından biri olan Bosch Car Service, Türkiye’nin önemli akaryakıt şirketlerinden Shell&Turcas ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında müşterilerine çok önemli bir avantaj sunacak. 1-31 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek kampanya ile Bosch Car Service’lerde tek seferde 300 TL ve üzerinde işlem yaptıran araç sahipleri, Shell’den 30 TL değerinde akaryakıt veya oto gaz alımlarında kullanılabilecek yakıt hediyesi kazanacak.

Yakıt hediyesi, araç kullanıcılarının Shell ClubSmart kartlarına yüklenerek kullanılabilir hale gelecek. Kampanyaya katılmak için Shell ClubSmart kart sahipleri cep telefonundan “SMART” yazıp 1 boşluk bırakarak, kart numarasını ve Bosch Car Service’lerde yaptırdıkları işlem sonrasında kendilerine teslim edilen kampanya kodunu, tüm operatörler için 2313’e kısa mesajla göndermeleri gerekecek.

Bosch Car Service’ler, 53 ilde, 200 noktada hizmet veriyor.

Her marka ve model araca hizmet verebilen dünyanın en büyük bağımsız servis organizasyonu Bosch Car Service’ler, kurumsal yapısıyla Bosch tarafından özel eğitime tutulmuş personeli ile kaliteli hizmeti uygun fiyata sunuyor. Araç sahiplerinin kolaylıkla ulaşabilecekleri noktalara kurulu olan Bosch Car Service’ler, 53 ilde, 200 noktada hizmet veriyor. Tüm marka ve modellere hizmet sunan Bosch Car Service’lerde, yapılan periyodik bakımlarda, araçların üretici garantisi bozulmuyor. Ayrıca, Tüm Bosch Car Service’lerde, teknoloji ön planda tutularak, araç arızalarının tespitine ve giderilmesine yönelik Bosch Test Cihazları ve kaliteli Bosch yedek parçaları kullanılıyor.

Araç sahiplerinin bütçesinin yanı sıra, rahatlarını da düşünen Bosch Car Service’lerin online satış platformu arabamaboschservisi.com’da kullanıcılar araç marka ve modellerine uygun parçaları tek tıkla satın alıp, aynı anda online randevuyla diledikleri Bosch Car Service’te işçilik hizmetini gerçekleştirebiliyorlar.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.