Borusan Marine “Bosphorus Sailing Fest”e sponsor oldu

Borusan Marine “Bosphorus Sailing Fest”e sponsor oldu

İstanbul Borusan Mühendislik bünyesinde 2012 Haziran’dan beri faaliyet gösteren ve ünlü Fransız yat şirketi Rhea’nın Trawler serisi ile üretime başlayan...

İstanbul Borusan Mühendislik bünyesinde 2012 Haziran’dan beri faaliyet gösteren ve ünlü Fransız yat şirketi Rhea’nın Trawler serisi ile üretime başlayan Borusan Marine’in ilk etapta görücüye çıkardığı Rhea Trawler 36 (TR36), BMW’nin uluslararası kupası Sailing Cup’ın Türkiye ayağı olan BMW Bosphorus Sailing Fest 2013’ün sponsoru oluyor. 5 Mayıs 2013 Pazar günü düzenlenecek olan yarış Bebek Parkı’nda kurulacak festival alanından takip edilecek.

Son aylarda Avrupa’daki önemli yat fuar ve festivallerini dolaşan Rhea Trawler 36, önce BMW Bosphorus Sailing Fest 2013’te, ardından da 9-12 Mayıs tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Golden Horn Boat Fest’te sergilenecek. İlgilenenler Haliç’te test sürüşü de yapabilecek. Dört gün boyunca yat tutkunları ile buluşması planlanan Rhea Trawler 36’nın 20 tanesinin 2013 yılı içinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.