
Borusan Lojistik'in yeni Genel Müdürü Mehmet Kalay
Borusan Lojistik İcra Kurulu’nda yeni bir atama yapıldı. Borusan Lojistik şirketinin Lojistik Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdürlük pozisyonuna 16 Ocak 2018 itibariyle Mehmet Kalay atandı.
Mehmet Kalay hakkında
Kariyerine Beko Elektronik’te başlayan Mehmet Kalay, ABD’de inovatif operasyonel stratejiler konusunda uzmanlaşmış bir yönetim danışmanlık firması olan PRTM’de müşterilerin inovasyon, tedarik zinciri stratejilerinin geliştirilmesi ve transformasyonu çalışmalarında liderlik yaptı. 2003 – 2006 yılları arasında dijital dönüşüm ve teknoloji alanında faaliyet gösteren ABD kökenli PTC firmasında Avrupa Bölgesi Yönetim Danışmanlığı Genel Müdürlüğü görevini yürüttü.
2006 yılında girdiği Tetra Pak şirketinde, önce İsveç’te İnovasyon Merkezi Direktörlüğü yaptı. 2009 yılında İstanbul’a gelen Kalay burada Tetra Pak Türkiye ve Kafkaslar Teknik Hizmetler Direktörlüğü ve Ortadoğu Bölgesi Hizmet Portföyü Liderliği görevlerini üstlendi. 2012 yılında Tetra Pak Türkiye Genel Müdürü ve 25 ülkeden oluşan Ortadoğu Bölgesi Grup Lideri oldu. 2013-2015 yılları arasında Hilti şirketinde Genel Müdür olarak görev yapan Kalay aynı zamanda Orta Asya dâhil olmak üzere 10 ülkenin de sorumluluğunu üstlendi. Kalay, kültürel dönüşüm ile en yüksek çalışan memnuniyeti başarısını elde ederek Hilti’nin Great Place to Work ödülünü almasına liderlik etti. Mehmet Kalay 2015 yılından Kasım 2018’e kadar Abraaj Group’ta Yönetici Direktör olarak çalıştı.
İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Kalay, Boğaziçi Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği Yüksek Lisansını, Carnegie Mellon Üniversitesi’nde MBA eğitimini, tamamladı.
LOJİPORT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İsimden ettınız bizi bı hiç uğruna çatalca lojistik
Yanıtla (0) (0)DİKKAT..!Bugün olmayabilir ama büyük şirketleri Corona virus gibi çok tehlikeli bir salgın bekliyor.1.ncisi LİYAKAT mı SADAKAT mı..2.ncisi ise yönetici kademesine gelmiş kişilerin personele davranış biçimleri (zenci/beyaz)(dindar/kindar) (müslüman/gayri müslüman)(Allah'tan çok korkan/az korkan) BORUSAN'da çalışan çok yararlı, işini yapan ekip çalışması içinde faydalı insan eğer dini inancı yönünden farklı olursa işini yapamaz mı acaba
Yanıtla (0) (0)Sayın müdürüm Çerkezköyden Ankara'ya beyaz eşya taşımacılığı yaptım nakliyesi yatırmadılar yak 35 gün oldu herhafta birşey bahane ediliyor nakliyesi alamadım bir yardımcı olursanız sevinirim
Yanıtla (0) (0)Adana ceyhan Toros gübreyi almışsınız hayırlı olsun ben senelerdir Toros gübre nin yükünü çekerim nakliye piyasasında en berbat toros hırsızlık haraç saygısızlık hepsi toros ta hangi Nakliye firması gelirse gelsin Personel degişmediği için aynı haksılık devam ediyor
Yanıtla (0) (0)anlıyacağınız horoz Alişan netlog bunlar hepsi boş
Okadar bilgi birikiminiz var lakin boş. Sizin müşteri temsilciniz yokmu kardeşim. Hiç bir kurumunuzda telefonlara bakılmıyor. İnanmazsanız bi deneyin.
Yanıtla (1) (0)