Bolu Belediyesi, Scania ile sahaya çıkıyor

Bolu Belediyesi, Scania ile sahaya çıkıyor

‘Sahaya çıkıyoruz’ sloganı ile çalışmalarına start veren Bolu Belediyesi, 4 adet Scania G400 CA4X2HSA çekici ve 13 adet P400 CB8x4EHZ inşaat kamyonu olmak üzere toplam 17 adet Scania aracı filosuna ekledi.

Kış aylarının sonuna gelinmesi ve yeni çalışma döneminin yaklaşması ile birlikte ‘Sahaya çıkıyoruz’ sloganı ile çalışmalarına start veren Bolu Belediyesi, 4 adet Scania G400 CA4X2HSA çekici ve 13 adet P400 CB8x4EHZ inşaat kamyonu olmak üzere toplam 17 adet Scania aracı filosuna ekledi.

Karaçayır Mahallesi'nde bulunan etkinlik alanında gerçekleşen teslimat törenine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Doğuş Otomotiv Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Adnan Yücel ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye halk dansları topluluğunun gösterisiyle başlayan programda Abant İzzet Baysal Üniversitesi mehteran takımı da konser verdi.

ilhami-eksin-alaattin-yilmaz.jpgGösterilerin ardından bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz “Bu sene yeni çalışma sezonuna tam hazır vaziyetteyiz. Yeni aldığımız Scania araçlarımız ile dev bir araç filosu kurduk. Yeni araçlarımız ile Bolululara verdiğimiz hizmet kalitesini daha da artırmayı hedefliyoruz. 12 yıldır devam ettiğimiz hizmetlerimizi yeni araçlarımız ile birlikte kesintisiz sürdüreceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür plaketi verdi.

Scania’dan, kamu alanında da kesintisiz hizmet

2015 yılında pazara sunduğu yeni inşaat serisi ve 8x2 araçları ile ürün gamını genişleten Scania, her türlü üstyapıya uygun seçenekleri ve düşük yakıt tüketiminin sağladığı işletme maliyeti tasarrufu ile farklı sektörlerde olduğu kadar kamu kullanımında da başlıca tercih edilen marka oluyor.

bolu-teslimat-2.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.