BMW’ye saatle uzaktan klima ayarı

BMW’ye saatle uzaktan klima ayarı

Alman otomotiv devi BMW’nin (Bayerische Motoren Worke) yeni elektrikli aracı i3 modeli için Samsung’un akıllı saati Galaxy Gear ile entegre mobil teknoloji...

Alman otomotiv devi BMW’nin (Bayerische Motoren Worke) yeni elektrikli aracı i3 modeli için Samsung’un akıllı saati Galaxy Gear ile entegre mobil teknoloji konusunda işbirliği yaptı.

Bu kapsamda i3 kullanıcıları, Gear ile araçlarına uzaktan erişim sağlayacak. Bu teknoloji ile araç sahibi Samsung’un s-voice konuşma özelliğini kullanarak araç klimasına bindiğinde olmasını istediği iç sıcaklığı ayarlatabiliyor. Ayrıca, Galaxy Gear ve BMW’nin i Remote uygulaması, kullanıcılara şarj ve araç durumunu gösteren batarya, menzil, kapı, cam, sunroof ve servis durumu hakkında bilgi verebiliyor. Sürücüler bir adresi doğrudan navigasyon paneline göndermek için ‘araca gönder’ işlevini etkinleştirebiliyor.

Elektrikli araçta, entegre SIM kartı özelliği bulunuyor. Entegre teknoloji ile sürücüler araçla bilgi paylaşımı yapabiliyor. Kullanıcılar akıllı telefonlarını ceplerinden çıkarmadan önemli bilgileri akıllı saatlerinden görüntüleyebiliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.