BMC'den İzmir'e 200 otobüs

BMC'den İzmir'e 200 otobüs

BMC, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 200 adetlik teslimatını gerçekleştirdi. Çevreci motorlarla donatılan otobüslerin durakta daha az bekliyor. BMC, İzmir...

BMC, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 200 adetlik teslimatını gerçekleştirdi. Çevreci motorlarla donatılan otobüslerin durakta daha az bekliyor.

BMC, İzmir Büyükşehir'in 200 adetlik BMC Procity Tam Alçak Tabanlı Şehiriçi Tip Solo Otobüs siparişinin ilk parti teslimatını gerçekleştirdi. BMC Procity Tam Alçak Tabanlı Şehiriçi Tip Solo Otobüsler, BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş. Murahhas Aza ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Demirpençe ve İzmir Büyükşehir Belediye Balkanı Aziz Kocaoğlu' nun hazır bulunduğu tören ile İzmir Büyükşehir Belediyesine teslim edildi. Yerli sanayiye verdiği desteklerden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu' na teşekkür plaketi veren Mehmet Demirpençe yüzde 100 yerli sermaye ve işgücü ile üretim yapan BMC' nin, ürünlerindeki yüksek yerli katkı oranı ile yan sanayisine sağladığı katma değeri vurgulayarak, kamu sektörünün ve belediyelerin bunu dikkate alarak alımlarında yerli üretimi tercih etmesi gerektiğini söyledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu otobüslerin, yolculara, büyük kolaylık ve seyahat konforu sağlarken, Belediye'ye de durakta bekleme sürelerinin azaltılması ile işletme maliyetlerinde bir kazanç sağladığını söyledi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.