Blok Bims’ten 10 araçlık Scania yatırımı

Blok Bims’ten 10 araçlık Scania yatırımı

Bims, pomza üretim ve imalatı başta olmak üzere, madencilik, petrol akaryakıt ve turizm sektörlerinde de faaliyet gösteren Blok Bims firması filosuna 10 adet Scania çekici dahil etti.

Firmanın yeni araçlarının teslimat töreni Kayseri’de bulunan Özaltın Yetkili Satıcı tesislerinde gerçekleştirildi. Törene Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın ve Blok Bims firması sahibi Ahmet Ertaş katılım gösterdi.

“Hizmet ağımızı Scania ile genişleteceğiz”

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Blok Bims firması sahibi Ahmet Ertaş “Nevşehir bölgesinin en önemli yeraltı zenginliklerinden olan bims madenimizden çıkarttığımız ürünlerin Türkiye geneline dağıtımını yapıyoruz. İnşaat sektöründe özellikle ısı ve ses yalıtımında, öz kütlesinin düşük olmasının sağladığı avantajların da bir sonucu olarak sıklıkla kullanılan bu malzemenin artan talebine yetişmek ve hizmet ağımızı genişletmek için yeni filo yatırımı kararı aldık ve mevcut filomuzu genişlettik. Filomuzda halen 6 adet Scania çekici bulunmakta. Düşük yakıt tüketimi, yüksek ikinci el değeri ve yaygın servis ağı Scania markasını tekrar tercih etmemizde büyük rol oynadı.” şeklinde konuştu.

Scania, 130 yıllık tecrübesi, geniş ürün gamı ve düşük işletme maliyetleri ile müşterilerine en ideal çözümler sunmaya devam ediyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.