BLMYO Viyana’dan misafirlerini ağırladı

BLMYO Viyana’dan misafirlerini ağırladı

University of Applied Sciences BFI Vienna akademisyen ve öğrencileri, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret Etti. Dr. Johannes Leitner, Dr. Hannes Meissner,...

BLMYO Viyana’dan misafirlerini ağırladıUniversity of Applied Sciences BFI Vienna akademisyen ve öğrencileri, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret Etti.

Dr. Johannes Leitner, Dr. Hannes Meissner, Emel Kis ve öğrencilerden oluşan ‘University of Applied Sciences BFI Vienna Competence Team’, ‘Karadeniz Bölgesi 2013 Kış Dönemi Gezisi’ kapsamında karşılıklı akademik ilişkileri geliştirmek üzere Türkiye’ye bir gezi düzenledi. İstanbul’a gelen ekip Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Kavacık yerleşkesinde akademisyen ve öğrencilerle buluştu.

Buluşmada öğrencilere farklı kültürleri tanıtmanın öneminden bahseden Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yüksel, “Küreselleşen dünyada kültürel zenginlikleri takdir etmenin ilk yolunun onları tanımak olduğu bilinmektedir. Bu noktadan hareketle değişik kültürleri tanımak ve öğrencilerimizin öğrenmekte oldukları dili kullanmalarını sağlamak amacıyla, onları farklı ulustan öğrencilerle bir araya getirdik”  dedi.

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu öğrencileri de toplantıda hem okulu hem de Türkiye’nin lojistik ve dış ticaretini konuklara tanıttı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.