Bir TIR sürücüsünün gözüyle “Kapıkule Cehennemi”

Bir TIR sürücüsünün gözüyle “Kapıkule Cehennemi”

Bir TIR sürücüsü, LOJİPORT TV’de yayınladığımız videoların birinin altına yorum yazmış. Adını açıklamadan ve ek bir yorum yapmadan durumu gözler önüne sermek için aynen yayınlıyoruz.

1 ) Dezenfekte öde ( 2.000 tl )

2 ) Kantar öde

3 ) Muhafazaya kontrol ettir

4 ) Tescilde sıraya gir kantar fişini kaşelet (sadece doktor yazan bir kaşe vuruyor)

5 ) Doktor sahasına girmeden önceki en gereksiz kulübeye fişini göster (yemin ederim bacaklarını masaya uzatmış telefonla oynuyor)

6 ) Doktor sahasına gir

7 ) Muamelecine evraklarını götür

8 ) Doktorda evraklar bitince pasaportunla git teslim al

9 ) Muamelecine ödeme yap ( 2 palet yük için 10.250 tl )

Tescile dön evrağını deftere kayıt yaptır

Müdüre git sıra bekle muayeneye sevk al (Sadece pencere numarası yazıyor)

Muayene penceresine git sadece bir kaşe vuracak hepsi o 1 saatten fazla bekle (kalkar oturur gider gelmez aradan evrak alır)

Tescile git ve asıl facia x-ray

Xray o korkunç sıra 14 saatte gelir (wc için bile 10 dakika yürümek zorundasın)

Xray gider gelir biter yok olmadı aç hangar (Araç tertemiz)

Hangar "eeee kaptan neyin var -- valla sayenizde tansiyon şeker kalp ne ararsan var" neyse biter tescile git

Mesai öde (en gereksiz ödeme)

Ve çıkışa git en son muhafaza "dayı çıkışın yapılmamış geri bas -- memur bey ne dayısı ben 48 yaşında bir şoförüm kaptanım yolcuyum abiyim neyse neyim, dayı kim ben sana amca diyor muyum?"

Tekrar tescile git ve "pardon der yüzüne bakmaz" çıkışını al ve çık

Toplam 24 saatte bir muamele için bu kadar uğraşılır mı? Yarım araba sadece 2 paleti doktorluk olduğu için bu eziyet yapılır mı Allah aşkına söyleyin !!! Yüzümüze bakan yok insan yerine koyan yok !! Bize bu eziyeti nefret ettiğimiz Bulgar yapmıyor buna inanın!!!

Yeter artık bıktık illallah geldi bizi memleketimizden vatanımızdan işimizden soğuttunuz 3 kuruş ekmek parası için veriyoruz bu emeği sizin boğazınızdan geçen her lokmada alın terimiz var hadi bizden utanmıyorsunuz anladık da ALLAH"tan da mı korkmuyorsunuz?

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.