‘Bir Kuşak, Bir Yol’ için 11 ülkede 11 merkez kurdular

‘Bir Kuşak, Bir Yol’ için 11 ülkede 11 merkez kurdular

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Çin’den başlayan proje için 11 ülkede 11 noktada toplama ve operasyon merkezinden sevkıyat yapabilecek bir altyapı kurduklarını belirtti.

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Çin’in başlattığı ‘Bir Kuşak, Bir Yol’ projesinin modern İpek Yolu’nun bir devamı olduğunu, Türkiye’nin de bu çalışmada önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Çin’den başlayan proje için 11 ülkede 11 noktada toplama ve operasyon merkezinden sevkıyat yapabilecek bir altyapı kurduklarını belirten Gül, “Yeni nesil lojistik sistemi olan e-lojistik sayesinde e-ticareti artırarak hem ihracata büyük katkı sağlayacağız hem de istihdam sağlayacağız” dedi.

DEPOLAMA HİZMETİ 1 HAFTA ÜCRETSİZ

Çin’den veya Avrupa’dan getirilen yükleri adrese teslim gerçekleştirdiklerini, depolamada da 1 haftaya kadar ücretsiz hizmet verdiklerini kaydeden Gül, “Bu hizmeti İtalya, İngiltere, Almanya, Bulgaristan, Slovenya, Irak, İran, Katar gibi bulunduğumuz ülkelerde de veriyoruz. Bu hizmetle Türkiye’deki KOBİ’lere önemli bir lojistik avantajı vereceğiz. Böylece ihracat ve ithalatta daha cesur olmalarının da önü açılacak. Ayrıca parsiyel olarak adlandırılan kargo taşımacılığında da maksimum avantaj sağlanacak” dedi. Gül, proje için 11 noktada toplama ve operasyon merkezinden sevkı yat yapabilecek bir altyapı kurduklarını dile getirdi. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.