Binali Yıldırım ve eşi de Corona pozitif

Binali Yıldırım ve eşi de Corona pozitif

Son başbakan Binali Yıldırım'ın corona virüsüne yakalandığı öne sürülmüştü. İddianın basına yansımasının ardından açıklama yapan Yıldırım, kendisinin ve eşinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu..

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın corona virüsüne yakalandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Son başbakan olarak Türk siyaset tarihine geçen Yıldırım sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı:

* Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır.

Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM (Temizlik, Maske, Mesafe) kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz.

binali-twett.jpgBinali Yıldırım’ın danışmanı Sinan Çetin ise iddiaları yalanlamış, rutin kontroller için ailecek hastaneye gittikleri söylemişti.

Yıldırım üç gün önce memleketi Erzincan’da rafting yaparken çekilen görüntülerini paylaşmıştı.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Binali Yıldırım’ın coronaya yakalandığını duyurmasının ardından siyaset dünyasından da geçmiş olsun mesajları geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Covid-19 testleri pozitif çıkan eski Başbakanımız ve Meclis Başkanımız Sn. Binali Yıldırım ile eşi Sn. Semiha Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu vesileyle Ankaralı hemşehrilerimizin salgın tedbirlerine riayet etmesini önemle hatırlatıyorum.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: “Binali Ağabey, her alanda verdiği mücadelesiyle başarılı işlere imzasını atmayı bilmiştir. Allah’ın izniyle, koronavirüsle mücadelesini de atlatacağına olan inancımız tamdır. Rabbim acil şifalar nasip eylesin inşallah.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Sayın Binali Yıldırım’a ve değerli eşi Semiha Yıldırım Hanım’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Binali Yıldırım beye ve kıymetli eşi Semiha hanıma acil şifalar diliyorum. Bu süreci en kısa sürede atlatacaklarına inanıyorum. Dualarımız sizinle. Rehavet ve panik yok. Tedbirleri elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve temizlik hayati önemdedir.

Muharrem İnce: COVİD-19 testleri pozitif çıkan Sayın Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'a ve tedavisi süren tüm yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Hükümeti kontrolden çıkan salgına karşı halk sağlığının korunması için bilim insanlarının önerdiği acil tedbirleri almaya davet ediyorum.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: “Kovid-19 testi pozitif çıkan ve tedavileri evde devam eden sayın Binali Yıldırım'a ve kıymetli eşi Semiha Yıldırım Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah hastalığı sıkıntısız atlatarak bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Covid-19 testleri pozitif çıkan Sayın Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Covid-19 tedavisi gören tüm vatandaşlarımızla birlikte kendilerine de acil şifalar diliyorum.”

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: “Binali Yıldırım Ağabeye ve değerli eşi Semiha Hanımefendiye acil şifalar diliyorum. İnşallah tez zamanda bu süreci atlatacaklarına inanıyorum.”

fahrettin-koca-twett.jpg

SÖZCÜ

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.