Beykoz Üniversitesi büyüyor

Beykoz Üniversitesi büyüyor

Genç bir üniversite olmasına rağmen eğitimi ile adından söz ettiren Beykoz Üniversitesi, bünyesine 10 lisans, 6 önlisansbölümü daha eklemek için harekete geçti.

Uygulamalı ve kişiye özel eğitim programları ile eğitime farklılık getiren Beykoz Üniversitesi büyüyor. Genç bir üniversite olmasına rağmen eğitimi ile adından söz ettiren Beykoz Üniversitesi, bünyesine 10 lisans, 6 önlisansbölümü daha eklemek için harekete geçti. Güçlü akademik kadrosu, uygulamalı ve kişiye özel eğitim programları ile dikkat çeken Beykoz Üniversitesi, yeni açılacak lisans ve önlisansbölümleri ile daha çok gencin hayatına dokunacak.Öğrencileri hayallerindeki mesleğe hazırlayan Beykoz Üniversitesi; lisans düzeyinde 7 olan program sayısını 17’ye, önlisans düzeyinde 27 olan program sayısını ise 33’e yükseltecek.

UYGULAMA AĞIRLIKLI

beykoz-universitesi_gorsel.jpg

Uygulama ağırlıklı olarak yapılandırdığı programları, yetkin akademik kadrosu, 7+1, 6+2 ve 3+1 eğitim modeliyle farklılık yaratan Beykoz Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) onayı ile 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde lisans ve önlisans olmak üzere toplam 16 adet bölüm açacak. Farklı eğitim anlayışı ile dikkat çeken Beykoz Üniversitesi’nin yeni açılacak bölümleri ise şöyle;  Sanat ve Tasarım Fakültesi: İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Reklamcılık, Grafik Tasarımı. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi: Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Mimarlık. Sosyal Bilimler Fakültesi: Sosyoloji, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler.

YERLEŞKE TAMAMLANACAK
Meslek Yüksekokulu: Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Aşçılık, Mimari Restorasyon, Anestezi, Çocuk Gelişimi.  Öte yandan şu an İstanbul Beykoz Kavacık’ta dört yerleşkede eğitim veren Beykoz Üniversitesi, gelecekte yine Beykoz’da, 80 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren ve 60 bin metrekare kapalı alanı olması planlanan yerleşkeye taşınacak.

beykoz_universitesi_logo.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.