Bergsen Marin’in botlarına yoğun ilgi

Bergsen Marin’in botlarına yoğun ilgi

5 İtalyan ve 1 Kanadalı olmak üzere toplam 6 markanın Türkiye distribütörü olan Bergsen Marin, üstün teknoloji ile donatılan, şık dizaynlı, ulaşılabilir...

5 İtalyan ve 1 Kanadalı olmak üzere toplam 6 markanın Türkiye distribütörü olan Bergsen Marin, üstün teknoloji ile donatılan, şık dizaynlı, ulaşılabilir fiyatlı tekne ve botlarıyla 32’nci Uluslararası İstanbul Boat Show’da yerini aldı. Hız sevenler için ilk kez Türkiye sularında test edilen Linetti modeli ve kamaralı şişme botlar büyük ilgi gördü.

Son yıllarda Avrupa’da yoğun ilgi gören kamaralı şişme botlar, İstanbul Boat Show’un gözdelerinden biri oldu. Dünyanın sayılı üreticilerinden olan İtalyan ve Kanadalı 6 markanın distirübütörlüğü ile Bergsen Marin tarafından Boat Show’da beğenilere sunulan botlar, şık dizaynı, teknolojileri, hızları, işlevsellikleri ve özellikle ulaşılabilir fiyatları ile takdir topladı. Ayrıca hızı ile dikkat çeken Linetti 27.5 modeli de ilk kez test edildi.

Deniz tutkunları Bergsen Marin standında, Grand firmasının Golden Line G480, Corvette 245, Silverline S250, Silverline 370, Aer firmasının, Jet Tender 320, Remote Cabrio 360 ve Cabrio 270, Nuova Jolly firmasının Prince 35 Cabin ve Türkiye sularında ilk kez test edilen Linetti 27.5 modellerini de yakından inceleme fırsatını da buldular.

İtalyan ve Kanada markalarını Türkiye pazarına sunan Bergsen Marin Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bergsen, özellikle İtalyan markalarının ürettiği modellerin tasarım açısından büyük bir ilgi ile karşılandığını belirterek “Ürünlerimizle tekne keyfini yalnızca pahalı bir zevk olmaktan çıkarmayı hedefliyoruz. Bu teknelerimiz kalite, teknoloji ve tasarım açısından benzersiz özellikler sunarken aynı zamanda herkesin ulaşabileceği bir fiyatla satışa sunuluyor. Sergilediğimiz tekneler ile deniz tutkunları arasında yeni bir akım yaratmayı hedefliyoruz ” dedi.

Nuova Jolly şişme motor botlar ile kamaralı tekne keyfi

Nuova Jolly firmasının ürettiği şişme motor bot modellerinden biri olan Prince 35 kullanış rahatlığı, yüksek sürati, dengesi ve kalitesi ile dikkat çekiyor. Şişme motor bot Prince 35’in önemli özelliklerinden biri de içerisinde ancak bir teknede bulunabilecek kamara, tuvalet ve banyo gibi konfor seçeneklerinin de bulunması.

9,98 x 3,69 metre boyularındaki Prince 35, aynı anda 16 kişilik bir grubu ağırlama şansı verirken, vergiler hariç 640 beygir motorla 170 bin Euro’dan satışa sunuluyor.

Linetti 27.5 Hızı ile Öne Çıkıyor

Fuarda sergilenen Linetti 27.5 sessizce yüksek süratlere çıkarak, benzerlerinin çok ötesinde özelliklere sahip olduğunu gösteriyor. Alışılmışın dışındaki gövde tasarımı maksimum teknoloji ve aksesuar ile donatılan Linetti 27.5 yüksek kalitedeki İtalyan işçiliğinin day-cruiser şeklinde vücut bulmuş şekli olan bu model olarak göze çarpıyor.

Yapılan sürat denemelerinde Linetti 27.5 modeli, yüksek hidrodinamik özellikleri ve kayıcı gövde tasarımı sayesinde  55 deniz milini zorluyor. Linetti 27.5’un bir küçük modeli olan Linetti 20.5, İtalya’da yapılan Endurance yarışlarında (dayanıklılık) 3 senedir şampiyonluğu elinde tutuyor. Linetti 20.5, 320 beygirlik motoru ile saatte 130 kilmometre hıza ulaşabiliyor.  8 kişilik Linetti 27.5’un hız ve konforunu yaşamak isteyenler bu tekneye vergiler hariç 100 bin Euro’ya sahip olabiliyor.

Bergsen Marin’in botlarına yoğun ilgi

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.