Bayram tatili uzadı bilet fiyatları uçtu

Bayram tatili uzadı bilet fiyatları uçtu

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından tatil bölgelerine biletler tükendi.

Antalya, Bodrum, İzmir gibi tatil şehirlerinde seferlerin çoğu doldu. Tatilin uzamasından önce 100 TL'ye alınabilen biletler, 260 TL'ye ancak bulunabiliyor. Kurban Bayramı'nı memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler havayolunu tercih edince uçak biletleri tükendi. Tatilin uzatıldığının açıklanmasının ardından bilet satışlarında patlama yaşandı.

İzmir, Bodrum, Antalya seferlerinin çoğu doldu. Kalan seferler ise 250-310 TL arasında satılıyor. Tavan fiyat uygulaması da bazı seferlerde delindi. Türk Hava Yolları, 19 Eylül Cumartesi günü İstanbul ile Bodrum arasında 22 sefer düzenliyor. Bu seferlerin tüm promosyon biletleri tükenirken, 12 seferde ise ekonomi sınıfında sınırlı sayıda koltuk kaldı. Bayram öncesi 100 TL'ye alınabilen biletler, bayram döneminde 260 TL'ye çıktı.

Özel havayolu şirketlerinde de durum benzerlik gösteriyor. Pegasus Hava Yolları ile İstanbul-Antalya arasında bayramdan önce ortalama 100 TL ile seyahat edilirken, 19 Eylül'de biletler 230-300 TL arasında değişiyor.
(Zaman)

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.