Bayram boyunca otogar otoparkı ücretsiz

Bayram boyunca otogar otoparkı ücretsiz

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı’na ait otoparkın İBB şirketlerinde İSPARK’a 5 yıllığına devredilmesine karşı mahkeme tarafından verilen ihtiyati tedbir kararı İBB’nin itirazı üzerine kaldırıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki İBB binasında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İmamoğlu, Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı'na ait otoparkın 5 yıllığına İSPARK'a devredilmesine ilişkin mahkeme tarafından verilen ihtiyati tedbir kararının başvuruları üzerine 6 Ağustos tarihi itibari ile kaldırıldığını açıkladı. Otogarın işletilmesine ilişkin 25 yıllık sözleşmesi geçtiğimiz mayıs ayında dolan Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş ile Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği tarafından İBB Başkanlığı'na 30 Nisan 2019 tarihinde açılan “sözleşmenin uyarlanması” davasında 5 Ağustos günü önemli bir ara karar çıkmıştı.

Mahkeme, bu dava sonuçlanana kadar otoparkın devri de dahil tahliye, olası yıkım ve benzeri tüm kararların engellenmesi yönünde ihtiyati tedbir uygulanmasına karar vermişti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.