Bayraktutan, Sarp’ın sorunlarının peşini bırakmıyor

Bayraktutan, Sarp’ın sorunlarının peşini bırakmıyor

CHP Artvin milletvekili Uğur Bayraktutan, Sarp Sınır Kapısı’ndaki şoförlerin sıkıntısını meclise taşıdı.

CHP Artvin milletvekili Av. Uğur Bayraktutan TBMM’ye önerge vererek, Sarp Sınır Kapısı’ndan ithalat ve ihracat yapan araçların karayolu üzerinde metrelerce yığılması sebebi ile şoförlerin yaşadığı sıkıntıları meclisteki konuşmasına taşıdı.

Bayraktutan meclisteki konuşmasında, “şoförlerimizin dinlenmesi için acilen tesis yapılması gerekiyor” dedi. Konuya ilişkin açıklama yapan Uğur Bayraktutan meclise Şoförlerin sıkıntısını önerge verdi.

Bayraktutan yaptığı konuşmasında; “Artvin İli sahil şeridinde Sarp Sınır Kapısı’nın olması neticesinde ithalat ve ihracat yapan araçlarının Karayolu üzerinde metrelerce yığılmalara neden olduğu, bu araçların ve şoförlerin dinlenme tesislerinin olmadığı için büyük sıkıntı yaşadığı, Oda Başkanlıkları ve şoförler tarafından ifade edilmektedir.

Sınır İlçemiz olan Hopa’da veya Beldesi olan Kemalpaşa’da uygun görülecek bir alanda günlerdir araç kullanan şoförlerimize dinlenmesi tesisi yapılması hususu acilen gerekmektedir. Bu durum hem şoförlerimiz için, hem de trafik için önem arz etmektedir. Bu bağlamda; Artvin İlimizin sahil şeridinde Sınır Kapısına yakın bir alanda dinlenme tesisi yapmayı düşünüyor musunuz? Sarp sınır kapısındaki metrelerce hatta kilometrelerce uzun araçların trafiğin bir şeridini kaplamasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Konu ile ilgili bir inceleme başlatmayı, bu sorunu ortadan kaldırmayı düşünüyor musunuz?” ifadelerine yer verdi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.