Basın Ekspress yolunu kullananlar dikkat! Kapatılıyor

Basın Ekspress yolunu kullananlar dikkat! Kapatılıyor

THY Genel Müdürü İlker Aycı, “Basın Ekspress yolunun kapatılması taşınma süresince mümkün olacak. Haftasonu CNR’da fuar ve Açıköğretim sınavları var. Ne olur alternatif yolları öğrenin ve ne olur işiniz akamete uğramasın” dedi.

Türk hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Atatürk havalimanı’nın taşınma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Atatürk Havalimanı’nın taşınma sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Basın Ekspress yolunun kapatılması taşınma süresince mümkün olacak. Haftasonu CNR’da fuar ve Açıköğretim sınavları olacak. Bunlarla ilgili özellikle fuarlara gelecek olan ziyaretçilerimize ve çalışanlara ve aynı şekilde sınavlara girecek olan kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Ne olur alternatif yolları öğrenin, güzergahları çalışın ve ne olur işiniz akamete uğramasın” dedi.

Atatürk Havalimanı’nın taşınmasının yüzde 25’inin bugüne kadar gerçekleştiğini kaydeden Aycı, “Dünyanın sivil havacılıktaki en büyük göçünü başlatmak üzereyiz. Büyük göçün en büyük adımını atacağız. Süreç gece 03’de başlayacak olan büyük taşınmanın büyük adımıyla birlikte 45 saatlik süre içerisinde bu taşınmayı tamamlayacağız. Yeni evimize, yeni yuvamıza kavuşmuş olacağız” dedi. 

“OLASI AKSAKLIKLAR İÇİN 40 KİLOMETRELİK YOLA 5 AYRI İSTASYON KURDUK”

Taşınma sırasında hesapta olan olmayan aksaklıkların meydana gelebileceğini belirten Aycı, “Çalıştığımız lojistik şirketiyle birlikte backup planları yaptık. Taşınmayı akamete uğratacak duraksama, arıza meydana gelirse oraya müdahale etmek için 40 kilometrelik yola 5 ayrı istasyon kurduk.

Basın Ekspress yolunun kapatılması taşınma süresince mümkün olacak. Haftasonu CNR’da fuar ve Açıköğretim sınavları olacak. Bunlarla ilgili özellikle fuarlara gelecek olan ziyaretçilerimize ve çalışanlara ve aynı şekilde sınavlara girecek olan kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Ne olur alternatif yolları öğrenin, güzergahları çalışın ve ne olur işiniz akamete uğramasın. İstanbulluların işinin gücünün aksamasını istemiyoruz. Onlara yaşattığımız zorluk varsa kurumum, arkadaşlarım adına özür diliyorum.

İstanbullulara da sesleniyorum, bu süreç içerisinde Basın Ekspres yolunun alternatiflerini kullanın. Taşınma sürecinden sonraki ilk uçuşumuz saat 14’te Ankara’ya olacak. Atatürk Havalimanı’nın son uçuşu Singapur’a olacak. Atatürk Havalimanı bir Ankara uçuşuyla başlayan sivil havacılık macerasını misyonunu, görevini büyük bir başarıyla gerçekleştirmiş olmanın gururuyla sivil havacılık sahnesine veda ediyor. İstanbul Havalimanı’nda yeni başarılara şahit olacağız, yeni başarı hikayelerini beraber yazacağız” diye konuştu.

Türk hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Atatürk havalimanı’nın taşınma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.